6litrowyMisiek Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Może warto odwiedzić pierwszą edycję Pick-up Camp? Przesyłam link do strony organizatora http://offroadadventure.pl/eventy/ Przyjemny piknik na największym torze off roadowym w Polsce. Warto przeczytać program imprezy ponieważ jest interesujący. Co myślicie o tej imprezie?;) Cytuj Chevrolet Blazer Pick-up 6,2 diesel 44" "Misiek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 pewnie fajna, ale mnie się strona nie otwiera :( Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
6litrowyMisiek Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wejdź na www.offroadadventure.pl zakładka "eventy" tam znajdziesz plakat i program imprezy;) [ Dodano: 2013-03-08, 16:44 ] Cytuj Chevrolet Blazer Pick-up 6,2 diesel 44" "Misiek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 8 Marca 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Witam, jaki koszt wpisowego ? TUG OF WAR - podoba mi się :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 niegłupie i termin dobry , dołączam do pytania o kwote wpisowego , moze sie z tego wykluć kultowa impreza taczek :up: Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
6litrowyMisiek Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wpisowe to 200zł od auta;) Cytuj Chevrolet Blazer Pick-up 6,2 diesel 44" "Misiek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 A to chyba Jacek organizuje :) ride and roll w nowym wydaniu :) Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
6litrowyMisiek Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 A tak dokładnie Jacek jest organizatorem;) Cytuj Chevrolet Blazer Pick-up 6,2 diesel 44" "Misiek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wejdź na www.offroadadventure.pl zakładka "eventy" tam znajdziesz plakat i program imprezy;) spoko, już działa,. Czy ilość miejsc jest limitowana? Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
6litrowyMisiek Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ilość miejsc dowolna terenu jest bardzo dużo;) Cytuj Chevrolet Blazer Pick-up 6,2 diesel 44" "Misiek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 hmmmm... fajne to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 hmmmm... fajne to :) i masz szansę na nagrodę za najdłuższą trasę dojazdu do zlotu :kasztan: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Mam chęć, ale to jest trasa dla Tweetiego. Dziadek może by się nie spocił, ale ja chyba tak, pomijam koszty dojazdu ;-) To byłoby coś. Tweety był na Ride'n Roll, więc ta impreza aż się prosi o obecność. :-? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceman Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 No do Jacka można skoczyć. ;-) Cytuj FORD F350 SUPERDUTY CORVETTE C4R PONTIAC TRANS AM WS6 300C SRT8 GMC TYPHOON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
6litrowyMisiek Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Mam chęć, ale to jest trasa dla Tweetiego. Dziadek może by się nie spocił, ale ja chyba tak, pomijam koszty dojazdu ;-) To byłoby coś. Tweety był na Ride'n Roll, więc ta impreza aż się prosi o obecność. :-? Czy Ty przypadkiem nie masz naszego żółtego dodga? Wersja militarna zrobiona na cywilna i małe problemy ze wspomaganiem?:P Cytuj Chevrolet Blazer Pick-up 6,2 diesel 44" "Misiek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 jest pare podkręconych " ropnioków " , moze dymiąca 1/4 ?? ;-) Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Marca 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Teraz prawie każdy ma Train Horn, może zrobic mały konkurs glosnosci :-P BEST OF TRAIN HORN :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Zbierzmy się w końcu ekipą z Pickupklub'u. Jest u nas sporo fajnych taczek, jest Tweety, F-150MkMario, Gumiś Miśka69, mamy już taczki z blizniakami. Fajnie było by się w końcu spotkać, pojezdzić, porozmawiać przy trunkach wieczorem:). Do Olszyny mam 360km, ale praktycznie 340 autostradą, więc dla mnie dojazd to żaden problem. To jak ??? Termin odległy, więc wyjazd można wcześniej zaplanować. Ja się wstępnie piszę. Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Mam chęć, ale to jest trasa dla Tweetiego. Dziadek może by się nie spocił, ale ja chyba tak, pomijam koszty dojazdu ;-) To byłoby coś. Tweety był na Ride'n Roll, więc ta impreza aż się prosi o obecność. :-? Czy Ty przypadkiem nie masz naszego żółtego dodga? Wersja militarna zrobiona na cywilna i małe problemy ze wspomaganiem?:P Ma nową kolumnę kierowniczą, dużo mnie luzów w układzie kierowniczym, a pompa wspomagania rzeczywiście jest mało wydajna, ale daje radę trzeba tylko o tym pamiętać podczas manewrowania w miejscu. Tak, to dokładnie ten. Był nawet oklejony naklejkami Ride'n Roll . :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
6litrowyMisiek Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Mam chęć, ale to jest trasa dla Tweetiego. Dziadek może by się nie spocił, ale ja chyba tak, pomijam koszty dojazdu ;-) To byłoby coś. Tweety był na Ride'n Roll, więc ta impreza aż się prosi o obecność. :-? Czy Ty przypadkiem nie masz naszego żółtego dodga? Wersja militarna zrobiona na cywilna i małe problemy ze wspomaganiem?:P Ma nową kolumnę kierowniczą, dużo mnie luzów w układzie kierowniczym, a pompa wspomagania rzeczywiście jest mało wydajna, ale daje radę trzeba tylko o tym pamiętać podczas manewrowania w miejscu. Tak, to dokładnie ten. Był nawet oklejony naklejkami Ride'n Roll . :kasztan: Uwielbiam to auto :-) Cytuj Chevrolet Blazer Pick-up 6,2 diesel 44" "Misiek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Uwielbiam to auto :-) Nie tylko ty :lol: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 To co Piotrek? Bierzemy Tweetyego na lawete? Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Myślałem o tym. :-> Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Mam chęć... Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Adam, ty ciągniesz kemping, a Misiek Tweetiego ... :-D Do Ciebie Tweety dociągnie lawetę, a Misiek kemping, a u Ciebie pozamieniamy. :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi