Skocz do zawartości

konkurs

startujemy??  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. startujemy??

• tak
      7
    • nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szanowni Państwo,

Nazywam się Damian Sztuk i pracuję w domu mediowym Mindshare Polska. Jednym z naszych klientów jest firma Ford Polska. Realizujemy dla niej działania marketingowe oraz rekomendujemy podjęcie działań, których celem jest szeroka promocja samochodów marki Ford. Ostatnią naszą rekomendacją, zatwierdzoną przez zarząd firmy Ford Polska, było zacieśnienie stosunków z obecnymi posiadaczami samochodów marki Ford zrzeszonych w fanklubach. Stąd mój mail do Państwa. Zauważyłem, ze w Waszym Klubie jest kilka modeli Forda więc może ich właściciele (jak i cały klub) będzie zainteresowany konkursem.

Główną ideą tego przedsięwzięcia (pierwszy etap) jest „pochwalenie się” samochodami klubowymi publice 43 tys. osób, będącymi fanami profilu Ford Polska na Facebooku. Stworzona zostanie specjalna galeria, gdzie każdy członek Państwa klubu, który posiada własnego Forda, będzie mógł go pokazać. Fani fanpage’a Ford Polska będą mogli głosować na najlepsze według nich samochody, a głosy będą zliczane na poczet konkretnego fanklubu. Prócz Państwa fanklubu, do rywalizacji zapraszamy wszystkie fankluby Forda w Polsce. Siedem fanklubów, które zdobędą największą liczbę głosów będą miały zapewnione miejsce na demonstrację swojego samochodu klubowego na Poznańskich Targach Motoryzacyjnych 2013. Koszty wystawy, zakwaterowanie, wyżywienie dla dwóch osób z klubu pokrywa Ford Polska. Drugim etapem rywalizacji będzie głosowanie wśród osób odwiedzających targi na najlepszy według nich samochód spośród tych siedmiu wystawionych przez fankluby. Nagrodą główną dla fanklubu, który zdobędzie największą liczbą głosów, jest 20 tys. złotych. Kolejne miejsca to również wysokie nagrody pieniężne (15 tys. zł, 10 tys. zł) dla Fanklubu, które to Fanklub może przeznaczyć na dowolny cel (np. organizacja spota, koszulki lub gadżety klubowe).

Osobiście, myślę, że jest to świetna promocja dla fanklubu i szansa na pozyskanie niemałych środków na rozwój Państwa pasji, którą jest właśnie zamiłowanie do marki Ford. W przypadku jakichkolwiek pytań proszę o wiadomość mailową na adres Damian.sztuk@mindshareworld.com – odpowiem najszybciej jak to możliwe. Zapraszam do śledzenia oficjalnego fanpage’a Ford Polska na Facebooku: https://www.facebook.com/Ford.Polska , gdzie w najbliższych dniach pojawi się więcej informacji dotyczących konkursu oraz ruszy sam konkurs.

Uprzejmie proszę o informację zwrotną, czy przekażecie Państwo ten komunikat członkom Fanklubu oraz czy powinniśmy spodziewać się zaangażowania z Państwa strony.

Z Wyrazami Szacunku,

Damian Sztuk

tak wiec Ford'owcy i chcacy ich poprzec klubowicze do dziela!!! ;)
Opublikowano

Chwilowo wyjątkowo nie mam Forda na stanie i... nie ma mnie na śmiećbuku :mrgreen: Ale w rodzinie są niebieskie jajka i generalnie jestem za. Tak sobie jeszcze myślę że u nas głównie są auta, których Ford Europe nie ma w ofercie więc może start w takim konkursie byłby jakimś krokiem w kierunku zmian w tym temacie... Mario - startuj. Masz w tej chwili chyba najfajnieszego eFa na forum (nic nie ujmując innym). Szkoda, że Muddera już nie ma...

Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:)

Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...

Opublikowano

nie jestesmy stowarzyszeniem wiec auta moze zglaszac jedynie wlasciciel domeny - kto u nas jest wlascicielem domeny?

Opublikowano

Koledzy mają rację - przy plaskaczach takie bydlę (z całym szacunkiem :-)) ma szansę się wybić już nawet na zdjęciach. Go, Mario, GO! :-D

No replacement for displacement

Opublikowano

no i nici z konkursu :/

Witaj Mariusz Kruglinski,

Zgloszenie fanklubu oraz zdjęć może zrealizować tylko osoba będąca wlaścicielem domeny, pod ktorą działa fanklub.

Pozdrawiamy

Dominik.Komar@mindshareworld.com

zawracanie tylka... :-/

Opublikowano
a tak przy okazji, moze poklikacie ;) http://www.ford.com/trucks/f150/weownworkf150/?card=33669

E no lipa jakaś :-/ Przecież tam niektóre zdjęcia są żywcem ze strony Forda zerżnięte... :-/ Ale klikamy klikamy! Mario - świetna fota :up:

A co do właściciela strony to przecież mamy chyba jakiegoś i da się to załatwić, nie?

Opublikowano

Klikam i udostępniać :)

A co - :twisted:

[ Dodano: 2013-03-19, 18:46 ]

Przecież tam niektóre zdjęcia są żywcem ze strony Forda zerżnięte...

Też to zauważyłem :roll:

Jeep V8 WJ

• Administrator
Opublikowano
A co do właściciela strony to przecież mamy chyba jakiegoś i da się to załatwić, nie?

jak Cię nie ma na Fejsie to cię nie ma nigdzie , tak to jakoś leciało ?

Japacz masz konto na fejsie?

Opublikowano

jak Cię nie ma na Fejsie to cię nie ma nigdzie , tak to jakoś leciało ?

Japacz masz konto na fejsie?

"Nie ma mnie nigdzie" :kasztan: