hugh_h Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 czy ktoś się może natknął na jakiś wykaz czy artykuł z porównaniem ładowności i wymiarow paki w pickupach? Cytuj podzespoły do liftu +4" terrano / pickup, moja strona, fotoworklog - remont pickupa do gołej ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ja ostatnio szukałem czegoś takiego, i nic sensownego nie ma, ale zaraz jakiś reporter podchwyci to będzie artykuł. A co konkretnie potrzebujesz? Wymiary są w katalogach, wchodzisz na stronę producenta i ściągasz katalog z samochodem, na pewni są wymiary w katalogu FORD Rangera i ISUZU D-MAX bo patrzyłem ostatnio, razem z ładownością przyczepy z hamulcami i bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 chodzi o wymiary paki wewnątrz / na zewnątrz odległość między nadkolami, wysokość burty itd, niestety na stronach takich szczegółów nie ma Cytuj podzespoły do liftu +4" terrano / pickup, moja strona, fotoworklog - remont pickupa do gołej ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Są, wejdź np na http://www.isuzu.com.pl/ i tam na stronie pokaże Ci się pasek na dole i będzie Broszury i cenniki, klikasz i wybierasz cennik, i tam oprócz ceny różnych kombinacji D-MAXa masz na dole wykaz, np odległość kabiny od przedniej osi, wewnętrzna wysokość skrzyni ładunkowej, szerokość skrzyni ładunkowej, rozstaw kół z przodu, nawet prześwit jest, można sprawdzić czy na polskie drogi wystarczy xD. W innych markach podobnie, da się doszukać, trzeba podłubać. Interesuje Cię jakiś szczególny pickup? Może coś uda mi się znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi