hugh_h Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 czy ktoś się może natknął na jakiś wykaz czy artykuł z porównaniem ładowności i wymiarow paki w pickupach? Cytuj podzespoły do liftu +4" terrano / pickup, moja strona, fotoworklog - remont pickupa do gołej ramy
Libre Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ja ostatnio szukałem czegoś takiego, i nic sensownego nie ma, ale zaraz jakiś reporter podchwyci to będzie artykuł. A co konkretnie potrzebujesz? Wymiary są w katalogach, wchodzisz na stronę producenta i ściągasz katalog z samochodem, na pewni są wymiary w katalogu FORD Rangera i ISUZU D-MAX bo patrzyłem ostatnio, razem z ładownością przyczepy z hamulcami i bez. Cytuj
hugh_h Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 chodzi o wymiary paki wewnątrz / na zewnątrz odległość między nadkolami, wysokość burty itd, niestety na stronach takich szczegółów nie ma Cytuj podzespoły do liftu +4" terrano / pickup, moja strona, fotoworklog - remont pickupa do gołej ramy
Libre Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Są, wejdź np na http://www.isuzu.com.pl/ i tam na stronie pokaże Ci się pasek na dole i będzie Broszury i cenniki, klikasz i wybierasz cennik, i tam oprócz ceny różnych kombinacji D-MAXa masz na dole wykaz, np odległość kabiny od przedniej osi, wewnętrzna wysokość skrzyni ładunkowej, szerokość skrzyni ładunkowej, rozstaw kół z przodu, nawet prześwit jest, można sprawdzić czy na polskie drogi wystarczy xD. W innych markach podobnie, da się doszukać, trzeba podłubać. Interesuje Cię jakiś szczególny pickup? Może coś uda mi się znaleźć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi