mposy Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 chodza mi po głowie mocne stalowe zderzaki, moze ktos juz przerabiał z Was ten temat. znacie moze jakiegos pacjenta co sie trudni robieniem takich " pługów" ? :roll: mozecie kogos polecic? piekna tundra na tym lifcie: nie chciałbym szukać w USA bo ceny tam maja tez jak za "zboże", wolałbym bardziej cos w cenie "czapki śliwek" http://www.ebay.com/itm/ARB-4x4-Accessories-3462020-Front-Deluxe-Bull-Bar-Winch-Mount-Bumper-Black-/310591055759?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4850ab678f&vxp=mtr dzieki! :kasztan: Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Tak, te które masz są normalnie jak w Tico :lol: Jak mój pracownik odkręcał Twoj zderzak to nie mogl wyjsc z podziwu jakie to amerykance mają grubą blache ;) Sprawdz firmę DIM off road. Są z Bolkowa. Oni przygotowywali tego czerwonego rama z kamerami, co ma homologację na wszystko z ministerstwa ;) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 ok dzieki:) zobacze co moga zaoferowac, jak cos to tez kiedys podjade ewentualnie je potraktowac czarnidłem :lol: no nie za grube te zderzaki ogolnie w fabrycznych truck'ach robia, ale wytrzymuja wiele 8-) Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Miałem wizje :-D Mam plan jak zrobić przód więc jeszcze się wstrzymaj. Wyjaśnię Ci jak będziesz odbierał auto ;) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 taki sobie zabudowałem bez szaleństw, no i jest nie zamiast ale dodatkowo, mocowanie jest wsunięte do środka ramy więc powinno być mocne, bez przykręcania siedzi dokładnie gdzie ma być, a śruby tylko trzymają żeby się nie przesuwał :) http://hcd-customdevices.pl/jalbum/pickup/Front%20-%20Side%20-%20Rear%20Bars%20%5Bfinished%5D/index.html Cytuj podzespoły do liftu +4" terrano / pickup, moja strona, fotoworklog - remont pickupa do gołej ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Miałem wizje :-D Mam plan jak zrobić przód więc jeszcze się wstrzymaj. Wyjaśnię Ci jak będziesz odbierał auto ;) ok cierpliwie poczekam 8-) [ Dodano: 2013-02-19, 09:02 ] taki sobie zabudowałemObrazek bez szaleństw, no i jest nie zamiast ale dodatkowo, mocowanie jest wsunięte do środka ramy więc powinno być mocne, bez przykręcania siedzi dokładnie gdzie ma być, a śruby tylko trzymają żeby się nie przesuwał :) http://hcd-customdevices.pl/jalbum/pickup/Front%20-%20Side%20-%20Rear%20Bars%20%5Bfinished%5D/index.html mnie sie podoba. ladnie wyglada na aucie i zapewne robi robote jak musi cos zepchac z drogi lub otworzyc brame :kasztan: Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi