V-Told Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Kilka godzin temu w Chicago zaprezentowano nową Toyotę Tundrę. Tutaj film z prezentacji: Podczas gdy amerykańska trójca zrobiła ogromne kroki naprzód, Toyota działa po swojemu robiąc coraz bardziej szare samochody bez jakiegokolwiek polotu. Tak to wygląda z mojej strony, zresztą sami oceńcie. Wnętrze pewnie będzie na plus, ale na pierwszy rzut oka ma się wrażenie, że to Ford. A tu kilka fotek: Z tyłu wygląda jak jakieś Daihatsu czy coś podobnego. Ale jest i parę plusów, m.in. nowe kolory!! :) I wnętrze: Bardziej nowoczesne, ale i bardziej niewyraziste, szczególnie w porównaniu do poprzednika. Choć dobrze, że zegary znormalniały. Cytuj No replacement for displacement
kondzio93r Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Całkiem fajny, wnętrze też ładne tylko ten tył mi bardziej niż Daihatsu przypomina D-Max'a. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D
pit373 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Widziałem już ją dzisiaj po południu w necie i porażka... mam nadzieję, że chociaż dadzą jakieś cudza techniczne pod maskę :) Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK
japacz Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 ... na pierwszy rzut oka ma się wrażenie, że to Ford... Ja rozumiem, że warto brać przykład z lidera rynku ale proszę Cię... :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
Datex Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Toyotki zawsze mają to do siebie, że należy chwilę przywyknąć do ich wyglądu i z czasem stwierdza się, że jednak są to ładne autka :). Było tak z Land Cruiserami 120, 150 i 200. Cytuj
japacz Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Toyotki zawsze mają to do siebie, że należy chwilę przywyknąć do ich wyglądu i z czasem stwierdza się, że jednak są to ładne autka :). Było tak z Land Cruiserami 120, 150 i 200. Tia... do "starej" żony po 20 latach małżeństwa też się idzie przyzwyczaić... A jak jest ciemno to już wogóle :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
AdAm Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Tia... do "starej" żony po 20 latach małżeństwa też się idzie przyzwyczaić... A jak jest ciemno to już wogóle :mrgreen: I jak się ją nie dotyka (tfuuu) nie jeździ :mrgreen: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4
mposy Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 dupy nie urywa...stara ładniejsza. zgodze sie z Toba japacz :) chociasz moim zdaniem samochod musi sie bardziej podobac od zony :-P 8-) Tia... do "starej" żony po 20 latach małżeństwa też się idzie przyzwyczaić... A jak jest ciemno to już wogóle :mrgreen: Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..."
drug Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Brzydka nie brzydka i tak technologicznie bije wszystkie amerykanskie fullsizy na łeb. :twisted: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Administrator Sebastian O. Opublikowano 8 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 para świniaków i jedno ciele wejdzie na pake, trzeba obrocić z kilka razy na rynek łee ... to nie wóz dla farmera :mrgreen: Cytuj
drug Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Ciekawe ilu farmerów jest na forum? 8-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Administrator Sebastian O. Opublikowano 8 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 farmerów mało, ale kowbojow znajdzie sie sporo ;-) Cytuj
V-Told Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Japacz, tylko wnętrze przypomina mi to z Forda - wydaje mi się, że to nawiewy i aluminiowe pionowe wstawki na konsoli centralnej stwarzają takie wrażenie, bo to jest charakterystyczne we wnętrzu obecnej serii F :-> Co do technologii, to większość zostaje chyba po staremu - choć na filmie jest mowa o paru gadżetach, jak system informowania o aucie w martwym polu i czymś tam jeszcze, ale nie pamiętam. W komentarzach mam wrażenie, że dominuje rozczarowanie. Wnętrze jest ok, ale na zewnątrz było imho lepiej przed liftingiem ;) Cytuj No replacement for displacement
japacz Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Hmm, po bliższym przyjrzeniu się... A z resztą sami porównajcie: Zegary z Rama, konsola i nawiewy z eFa... Coś czuję, że japoński designer popełnił harakiri, a w jego miejsce Toyota zatrudniła jakiegoś chińczyka... :evil: Poprzednie wnętrze ładne nie było ale przynajmniej miało jakiś charakterystyczny styl. Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
cerbera Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Za 2 lata zrobia lift i wtedy pokaża na co ich stać ;-) Cytuj L 200 178hp ;-)
Rekomendowane odpowiedzi