Robercik11 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Witajcie ! Szukałem na "szukajce" ale nie udało mi się odnaleźć informacji . Jak zdemontować panel tapicerki okalający radio ( ten aluminiowy ) . Potrzebuję zamontować radio z ekranem o podobnym wymiarze jak to oryginalne . Będzie podłączana kamera cofania dla żonki :lol: Nie chciałbym uszkodzić mocowań elektrycy też robią wielkie oczy :shock: i nie kumają problemu . Może jakieś fotki ktoś by miał . Z góry dzięki . Cytuj Dodge RAM 1500 4,7 l + LPG Prins Rocznik 2007r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 7 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 od dołu panela masz dwa wkręty które trzymają ramke, zobacz film od 1:06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik11 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Dzięki wielkie demontaż dokonany . Bez problemu . Ja te wkręty już wcześniej namierzyłem ale nie wiedziałem że to to . Oczywiście kostki nie pasują pewnie nie obędzie się bez elektryka . Pozdrawiam Cytuj Dodge RAM 1500 4,7 l + LPG Prins Rocznik 2007r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 kup kostki ISO do chryslera(do dodge tez pewnie dostaniesz) i obędzie się bez rzeźby Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi