Stebel Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jako ze szkole sie na strazaka to jako "swiezak" mam zaszczyt myc woz kapitana...oczywiscie jedyna szluszna marka: Swoja droga cos musi byc w tych fordach bo juz od kilku lat strazacy przesiadaja sie z chevy i gmc wlasnie do fordow. Karetki tez mamy na bazie pickupow forda...niestety nie mam fotki....na tej tylko kawalek maski widac( na pierwszym planie tzw Engine czyli najwiekszy sprzet jaki mamy) : Tu Squad czyli taka mobilna skrzynka z narzedziami - sprzet do pastwienia sie nad karoseriami samochodow, scianami domow itp :mrgreen: A to Brush...czyli sprzet do walki z pozarami lasow: Aha...zeby nie bylo...moje osobiste graty: I moja paskudna morda: Sorki ze tak malo zdjec pickupow ale ciezko znalezc czas na fotki podczas szkolenia. Cytuj www.stebel.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No to trzymam kciuki Stebel za ukończenie szkolenia i liczę na jakieś ciekawe relacje z akcji w przyszłości ;) To takie moje ciche marzenie.. Jak mieszkałem w UK to startowałem do Straży ale zero szans.. Dostałem się natomiast do Policji ale to jest na inny temat ;) Ps. Wóz szefa jakiś taki niski ma ten przód?! Ps2. Już wiemy kto nam będzie horny do pickupów załatwiał :lol: Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 a no mialem przyjemnosc widziec w akcji NYFD w kilku miejscach, zwijaja sie jak w ukropie, ale Polska Straz tez widzialem w akcji i uwazam ze mimo "nieco" uboższych sprzetów i akcesoriów dajemy sobie rade bardzo dobrze 8-) powodzenia! p.s przetestuj truck'a Wodza :-D Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi