Natryskowy Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam, Chcę kupić jakieś woki toki do firmy i do domu, czyli do pracy żeby się porozumiewać z pracownikiem który jest na dachu budynku a ja na ziemi. W tej opcji potrzebuję coś co będzie przechodzić w miarę przez mury. A druga sprawa to żeby od razu spełniały mi funkcję "niani" do dziecka. Czyli z funkcją VOX żeby automatycznie odpalał się mikrofon podczas rozmowy. Ma ktoś doświadczenie z tym sprzętem? Nie szukam czegoś najtańszego. Chciałbym wydać około 500zl. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :)
robsonb73 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 http://allegro.pl/niania-midland-g5-xt-krotkofalowki-profesjon-gw24m-i2929390659.html Na przykład taki zestaw. Bardzo małe i poręczne. Kupiłem do firmy. Daje radę bardzo ładnie w otwartym terenie. Nie wiem na jaką odległość ale mogę przetestować jak potrzebujesz. Przede wszystkim jest to firma jednak produkująca taki sprzęt jak CB Cytuj
kucaro Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 ja mam taki zestaw MAXCOM'a, od 2 moze 3 lat. Kupiłem do komunikacji z drugim samochodem jak ciągne przyczepe, oraz do używania na nartkach w górach. Dlaczego akurat ten? Bo ten w tej przyjemnej walizeczce (wiec nic mi nie ginie, ani nie trzymam po szufladach) ma ładowarke sieciową, ładowarke samochodową, słuchawki douszne oraz takii mikrofon z głosnikiem jak ma patrol policji, co go można przyczepić sobie np. na klape kurtki albo kieszeń, a reszta walki talkie zostaje pod kurtką (wszystko x 2 oczywiscie). gdzies tam doczytałem ze ma funkcje VOX, ale nie używałem tego akurat. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
Rekomendowane odpowiedzi