Robercik11 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Witam wszystkich serdecznie ! Właśnie 2 dni stałem się szczęśliwym posiadaczem Dodga RAMA 1500 4,7 l rok 2007 . Ponieważ od jakiegoś czasu incognito zasięgałem informacji z tego forum ( mam nadzieję że mi wybaczycie ) teraz już czuję się w obowiązku przedstawić siebie i mój nabytek . Mieszkam w Jeleniej Górze i od jakiegoś czasu chorowałem na to auto . Ponieważ ostatnio zdarza mi się realizować marzenia więc potrzeba chwili oraz dawny plan spowodował zakum auta . Mam nadzieję że z Waszą pomocą i wiedzą uda mi się bez problemowo użytkować mego Dodga. Auto jest w b.dobrym stanie ma przejechane obecnie 34000 mil , instalację gazową Princ ( tak sie chyba pisze) Mam nadzieją że ponieważ bardzo dużo jeżdżę , miałem sporo różnych aut będę miał również coś do zaoferowania Wam . Pozdrawiam Robert Cytuj Dodge RAM 1500 4,7 l + LPG Prins Rocznik 2007r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Witaj Robert. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam na forum i gratuluję zakupu :-D Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witaj! Obyś bezproblemowo nakręcił co najmniej tyle kilosów co ja swoim czarnuchem. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 27 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witamy na forum, mój ulubiony kolor :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Powitać. Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witamy na forum! Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Hołk 8-) Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 witamy!przelatuje czesto przez Twoja miescine. moze kiedys Cie namierze na drodze;-) Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik11 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 przelatuje czesto przez Twoja miescine. moze kiedys Cie namierze na drodze;-) Daj znać wcześniej na prv to się spotkamy . Generalnie zapraszam wszystkich jak będziecie w mojej okolicy to dajcie znać . :-) Cytuj Dodge RAM 1500 4,7 l + LPG Prins Rocznik 2007r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 witaj i powodzenia w kręceniu kilometrów! Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Faajna taczka ! Witamy nowego kolegę !!!:) Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Olkusz WITA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi