foxster Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam Szanownych forumowiczów jestem juz od tygodnia na forum jako gość i czytałem wasze uwagi odnosnie aut ,pewnie bedzikecie mnie namawiali na F150 ale ja jednak jestem zdecydowany na zakup Rama i trwają poszukiwania, zetknołem sie z autam z roku 2010 a mimo to w środku widze kokpit z starszego modelu ,moje pytanie brzmi o co kaman VIN 1D7RV1GT7AS207091jaki podał mi sprzedawca pokazuje 2010 a w środku tak http://www.motortrend.com/cars/2008/dodge/ram_1500/photos/interior/gauges.html http://otomoto.pl/dodge-ram-mozliwa-zamiana-zarejestrowany-C27528840.html z zewnatrz też jakiś " inny". Prosił bym o porade mam zdjecia jakie dostałem od sprzedawcy moge podesłać na meila jeśli sa chetni do pomocy. Cytuj szukam Dodge Rama, tylko normalne auto do normalnego użytkownia ;-) najlepiej czarny kolor wiek? raczej patrze jaki stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam ! 2010 to on chyba go do polski ze stanów sprowadził :lol: To jest wersja 2006-2009 ( chyba do czerwca o ile dobrze pamiętam) Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxster Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 tak też myślałem ,ale potrzebowałem potwierdzenia ,podejrzewam też ze ten VIN:1D7RV1GT7AS207091 nie jest od tego auta niestety [ Dodano: 2013-01-19, 23:40 ] no tak w ogłoszeniu pisze (Witam mam do sprzedania bardzo ładnego dodga rama 1500 z 2010 roku) a po vin-ie wychodzi ze to 2500 http://vin-decoder.pl/1D7RV1GT7AS207091 Cytuj szukam Dodge Rama, tylko normalne auto do normalnego użytkownia ;-) najlepiej czarny kolor wiek? raczej patrze jaki stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witaj! 2010??? Trzeba być naprawdę bezczelnym, żeby takie kity żenić. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 20 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witamy na forum, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witaj foxster Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxster Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dziękuję za powitanie , szukam dalej kontakt sie urwał z sprzedającym .... Cytuj szukam Dodge Rama, tylko normalne auto do normalnego użytkownia ;-) najlepiej czarny kolor wiek? raczej patrze jaki stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Cześć!!! Daruj sobie tego gniota bez grama emblematu. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxster Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 poszedłem za radą i sobie odpuściłem i teraz szukam stron za oceanem ,możecie pare stron podesłać z autami . Cytuj szukam Dodge Rama, tylko normalne auto do normalnego użytkownia ;-) najlepiej czarny kolor wiek? raczej patrze jaki stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Co tak szybko się poddałeś, przecież tu w Polsce jest kilka ciekawych egzemplarzy tylko trzeba szukać i wiedzieć gdzie szukać. Z USA to jedynie bite opłaca się ściągać bo w całości to cło, opłaty itp. cię zjedzą. No chyba, że jako złom chcesz go ściągnąć, ale znowu tam go rozbierać a tu składać to... Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 autotrader.com autotrader.ca kijiji.ca na mobile masz białego rama za 23tys euro: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/dodge-ram-dormagen/171758832.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=7700&makeModelVariant1.modelId=13&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&maxPrice=25001&negativeFeatures=EXPORT btw kondzio93r - zza oceanu opłaca się sprowadzać, jak się sprowadza dla siebie, a nie na handel.. imho w usa trudniej wdepnąć w minę :mrgreen: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxster Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 http://otomoto.pl/dodge-ram-laramie-5-7-hemi-lpg-ful-ful-C26904329.html ten jeszcze patrze że jest ok na moje oko , auta szukam dla siebie do pracy nie na handel. Biały odpada jakoś mi nie pasuje ,raczej ciemny nawet czarny ;-) Cytuj szukam Dodge Rama, tylko normalne auto do normalnego użytkownia ;-) najlepiej czarny kolor wiek? raczej patrze jaki stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Na zdjęciu każdy wygląda ładnie, ale nigdy nie wiadomo jakie miał przygody wcześniej. Musiał byś zadzwonić i poprosić o VIN i wtedy dowiesz się wszystkiego o jego przeszłości. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxster Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Dziś bede dzwonił ,od 9 mają czynne. Cytuj szukam Dodge Rama, tylko normalne auto do normalnego użytkownia ;-) najlepiej czarny kolor wiek? raczej patrze jaki stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Trochę drogi jak na używany. Zwłaszcza, że miał historię wypadkową, bo wystawiający ogłoszenie nawet nie zaznaczył opcji "bezwypadkowy". Ostatnio stał nowy w voyager club 2012 za 139 netto. Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Olkusz WITA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxster Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 witam ;-) jak poprosiłem o zdjecia z przed wypadku (bo Pan powiedział że każdy jest bity wiecej lub mniej ) to Pan odpowiedział ze wyśle i ....cisza , pewnie ten był wiecej bity :-( Cytuj szukam Dodge Rama, tylko normalne auto do normalnego użytkownia ;-) najlepiej czarny kolor wiek? raczej patrze jaki stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 siemka! :-D Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxster Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam Witam :-) Cytuj szukam Dodge Rama, tylko normalne auto do normalnego użytkownia ;-) najlepiej czarny kolor wiek? raczej patrze jaki stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Cześć !!!!!!! Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taliban Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Mam fajnego Rama jak chcesz zobacz w powitaniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi