Wafel Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 / Do moderatorów i adminów - mam nadzieje, że nie przesadzam z nowym tematem, ale sprawa jest dla mnie niesamowicie nagląca i bardzo liczę na jakąkolwiek pomoc, a jako zwykły post mogłoby zaginąć/ Witam wszystkich. W sobotę nagrywamy reklamę na konkurs Nestea. Potrzebuje do tego 2-4 osób latających na enduro/crossach. 2-3 Bardzo krótkie ujęcia, bez jazdy, tylko jako statyści przy maszynach w pełnym stroju. Około 3 godziny roboty. Oczywiście zwrot całych kosztów imprezy (akurat na tym forum nie powinno być problemów z transportem :) ). Ewentualnie wynagrodzenie jakiegoś rodzaju, gotówkowe/barterowe. W przypadku wygrania konkursu, o ile dobrze pamiętam - każdy kto wystąpi dostaje ~1000$, ale to jeszcze musze doczytać i się upewnić. Nagranie na 99% na parkingu przy wjeździe do puszczy Niepołomickiej. Byłbym bardzo wdzięczny za odzew, jakąkolwiek pomoc, bo główny plan się troche posypał, a muszę mieć to pewne na tysiąc procent. Każdy pomysł jest cenny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wafel chętnie bym Ci pomógł ale nie mogę się ruszyć z Milówki :-( Może spróbuj tam http://www.forum.motox.com.pl/ Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafel Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Nie mam tam konta, a aktywacja zazwyczaj troche zabiera i niekoniecznie będą pozytywnie nastawieni do świeżaka. W miare możliwości - mógłbyś przekopiować tam treść mojego posta? Byłbym niesamowicie wdzięczny bo czuje już pętle na szyi. Jakby co - telefon do mnie 668 593 874 Mail - rafalmazur90@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Przykro mi ale ja też tam nie mam konta, więc czy ja sie zarejestruję czy Ty sytuacja wygląda tak samo... Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 16 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Stebel ma Crosa i pickupa, ale z dojazdem i tak mógłby być problem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stebel Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Stebel ma Crosa i pickupa, ale z dojazdem i tak mógłby być problem :mrgreen: hahahaha zapraszam ze szmatka....oplulem monitor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj www.stebel.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Stebel ma Crosa i pickupa, ale z dojazdem i tak mógłby być problem :mrgreen: Sebastianowi się trzymają żarty :mrgreen: :mrgreen: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 16 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 hahahaha zapraszam ze szmatka... załatwię wizę i lecę ;-) Adam, temat w dobrym dziale, i cały czas podbijany ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 na enduro/crossach może trialóweczki ? :D :D Wrzuciłem Ciebie też tutaj Trial-Arena.pl Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafel Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 trialki jaknajbardziej w porzadku. sceneria zimowa, bele drewna. prawy ok, myślałem, że jesteś zarejestrowany. dzięki za całą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 puściłem priva. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi