Stebel Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Jako ze pogoda dzis byla znosna to postanowilem wyprowadzic zlomka na spacer. Najpierw pojechalem nad miejscowa "tame" - pozostalosci po tamie i elektrowni z 1900 roku. Po drodze zamarzniete szutry i resztki sniegu: Czas na male pozowanie: A to "tama" w calej okazalosci :lol: : Po drodze do domu wpadl do glowy pomysl zeby pokazac wam moja bezposrednia okolice: Oto widok na moja wioche: Tu widok na gory Sierra Nevada ktore sa na zachod i poludnie od mojego domu: Na wschodzie widac gory Pine Nut Mountains: W dole widac gorke z naszym "placem zabaw": Jak juz dojechalem do placu zabaw to przyszedl czas zeby jeep rozprostowal kosci: Beadlocki sie sprawdzaja jak do tej pory: Jeszcze ostatni podjazd i czas spadac do domu: Mam nadzieje ze sie podobalo :mrgreen: Quote www.stebel.com.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Super :git: Quote It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondzio93r Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Ale wstyd Stebel opony prawie flaki, przedni most jakiś krzywy ach szkoda gadać :-P A tak serio masz tam piękne tereny i widoki, pozazdrościć. Quote Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucaro Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 oj pieknie miejsce zeby trialóweczką polatać... piekne miejsca. Quote ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeed Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Widoki piękne to fakt. Ale żeby nie słodzić za dużo 8-) u mnie w Bieszczadach też pięknie Quote wake up - pick up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natryskowy Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 American dream :) Quote www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdoc Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Bomba!! - niezłe widoki! Zeed, - taaa - szaro, buro i ponuro - byłem w weekend w polańczyku - to nie to ;-) Quote Jeep V8 WJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts