Stebel Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jako ze pogoda dzis byla znosna to postanowilem wyprowadzic zlomka na spacer. Najpierw pojechalem nad miejscowa "tame" - pozostalosci po tamie i elektrowni z 1900 roku. Po drodze zamarzniete szutry i resztki sniegu: Czas na male pozowanie: A to "tama" w calej okazalosci :lol: : Po drodze do domu wpadl do glowy pomysl zeby pokazac wam moja bezposrednia okolice: Oto widok na moja wioche: Tu widok na gory Sierra Nevada ktore sa na zachod i poludnie od mojego domu: Na wschodzie widac gory Pine Nut Mountains: W dole widac gorke z naszym "placem zabaw": Jak juz dojechalem do placu zabaw to przyszedl czas zeby jeep rozprostowal kosci: Beadlocki sie sprawdzaja jak do tej pory: Jeszcze ostatni podjazd i czas spadac do domu: Mam nadzieje ze sie podobalo :mrgreen: Cytuj www.stebel.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Super :git: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ale wstyd Stebel opony prawie flaki, przedni most jakiś krzywy ach szkoda gadać :-P A tak serio masz tam piękne tereny i widoki, pozazdrościć. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 oj pieknie miejsce zeby trialóweczką polatać... piekne miejsca. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeed Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Widoki piękne to fakt. Ale żeby nie słodzić za dużo 8-) u mnie w Bieszczadach też pięknie Cytuj wake up - pick up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 American dream :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Bomba!! - niezłe widoki! Zeed, - taaa - szaro, buro i ponuro - byłem w weekend w polańczyku - to nie to ;-) Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi