Kulbiex Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam. Mam DODGE RAM'a 5.9l benzyna. Chciałbym go trochę podnieść oraz kupić flegi i opony aby dodały mu trochę rasowego wyglądu. ;D Bartek. Cytuj Nie ważny jaki wygląd, ważne jakie serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Gratuluję Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulbiex Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 @Misiek69 Dziękuje. Macie może jakieś zawieszenie w rozsądnej cenie aby podnieść go troche? Oraz felgi i opony, mogą być nawet używane, zawieszenie też może być używane byle w rozsądnej cenie. Cytuj Nie ważny jaki wygląd, ważne jakie serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=2101 Poczytaj i używaj opcji szukaj. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Kulbiex, jaki rozmiar kół chcesz zamontować ? Liftu szukaj tylko w stanach w PL nic nie znajdziesz, felgi tak samo, nie wiem czy masz HD czy zwykła 1500, jeśli masz 1500 to będziesz miał przynajmniej minimalny wybór felg w PL. Opony takie jak 35x12.5R17 lub 37x12.5R17 w PL masz od ręki ale jeśli chcesz auto podnosić co wiąże się ze sprowadzaniem części z USA to dlaczego by nie zamówić wszystkiego razem (opony, felgi i lift) Pamiętaj, że podnoszenia auta to nie tylko większe opony i lift kit, jeśli chcesz założyć koła rozmiaru 35" i więcej to polecam zmianę przełożeń w mostach oraz wzmocnienie układu napędowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulbiex Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Jonko :D Może zobacz sobie, wstawiłem zdjecia http://pickupklub.pl/viewtopic.php?p=36865#36865 ;D Jak byś mógł to zrobiłbyś mi wycene, może być wszystko używane, byle było w dobrej cenie.. Opony muszą być dosyć szerokie jak i dosyć wielkie.. :roll: tylko boje sie że to będą bardzo dużę koszta.. :-/ Ale jak byś mógł to zrób mi wycene wszystkiego (opony/felgi/zawieszenie). Z góry dziekuje. ;D Cytuj Nie ważny jaki wygląd, ważne jakie serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Może inaczej, jakimi pieniędzmi dysponujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulbiex Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Może inaczej, napiszcie mi jaki by był koszt wszystiego może być używane ;D Cytuj Nie ważny jaki wygląd, ważne jakie serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Nie znajdziesz u nas używanego zawiasu do Rama. Jakiś zupełnie podstawowy lift to minimum 2 tyś w górę, oponki koło 3 tyś. Jeszcze jakieś felgi no i ktoś to musi zamontować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nie znajdziesz u nas używanego zawiasu do Rama. Jakiś zupełnie podstawowy lift to minimum 2 tyś w górę, oponki koło 3 tyś. Jeszcze jakieś felgi no i ktoś to musi zamontować... Za dwa koła, to Ty raczej niewiele znajdziesz. Może ze dwa cale liftu z przodu i jakieś samoróbki z tyłu. Do tych kosztów, które podałeś dolicz jeszcze koszt transportu z jueseja i cło. Można byłoby poszukać w EU ale nie wiem, czy znajdziesz. W każdym razie bez JEBAJA się nie obejdzie. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulbiex Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ehh, troche trzeba kasy w to wpakować.. Ale wygląd gwarantowany. :-) Cytuj Nie ważny jaki wygląd, ważne jakie serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi