Kulbiex Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam. Mieszkam w Wielkopolsce, mam pickup'a DODGE RAM'a 1500 5.9l Benzyna. Zgłaszam się na forum aby pomagać innym oraz abyście doradzili mi w niektórych sprawach. :D Z góry dziękuje ;p Z poważaniem Bartek. Cytuj Nie ważny jaki wygląd, ważne jakie serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witaj. Używaj szukacza, tam znajdziesz wiele odpowiedzi. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulbiex Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ok. :D Słyszeliście może o jakimś zlocie albo rajdach w błocie czy coś w tym stylu? Ale żeby to było w Wielkopolsce. Bartek. Cytuj Nie ważny jaki wygląd, ważne jakie serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 http://4x4wlkp.pl/index.php Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulbiex Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 @pit373 Dziekuje bardzo. :D [ Dodano: 2012-12-25, 14:30 ] Napisałem w dziale felgi/opoby/zawieszenie czy jakos tak, i nikt mi nie pomaga. Ale do tego nie mam pretensji, ponieważ są Święta. Jak coś to chodzi mi głównie o zawieszenie. Cytuj Nie ważny jaki wygląd, ważne jakie serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafel Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Cześć. Musisz troche zwolnić. Po pierwsze - święta, po drugie - specyfika forum. Na odpowiedzi się trochę czeka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam na forum :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witaj Kulbiex. A gdzie dokładnie w Wielkopolsce mieszkasz ? (jeśli można wiedzieć) Ja z Chodzieży i u nas właśnie jeździe Ram 1500 i tak się zastanawiam czy... Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulbiex Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 @kondzio93r Mieszkam w powiecie Tureckim i dobrze myślisz bo tata kupił mi DODGE RAM'a w powiecie Złotowskim. To jest niedaleko Chodzieży (około 50-60km). Ale może jeździć jescze jeden taki w Chodzieży. Jak chcesz to prześlę Ci zdjęcia. :D Cytuj Nie ważny jaki wygląd, ważne jakie serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jak chcesz to prześlę Ci zdjęcia. :D Wrzucaj śmiało tu na forum niech inni też widzą. [ Dodano: 2012-12-25, 22:47 ] Ten co u mnie jeździ to jest na blachach PCH, szary, 2X4 dlatego teraz nie jeździ ale na wiosnę się pokaże. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulbiex Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 :-D Kupił mi go tata 22 grudnia tego roku, więc jest to nowy nabytek i chcialbym go troche zmodyfikować, czyli podnieść go troche założyć nowe opony i felgi oraz orurować go. Chciałbym abyście mi pomogli w dobraniu dobrego zawieszenia i woogole. :-D. Bartek. Cytuj Nie ważny jaki wygląd, ważne jakie serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpawel Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Witaj! Kolejny ram II generacji :-D Cytuj Dodge Ram 5.2 1996,podtlenek LPG,body lift 2",magnaflow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulbiex Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 @madpawel Chcę go trochę zmodyfikować. Cytuj Nie ważny jaki wygląd, ważne jakie serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Kulbiex gratulacje bardzo fajny Ramik. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulbiex Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 @kondzio93r Pomożesz mi go troche orurować, nowe felgi i opony (muszą być szerokie). Bo jest trochę goły :D Cytuj Nie ważny jaki wygląd, ważne jakie serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 @kondzio93r Pomożesz mi go troche orurować, nowe felgi i opony (muszą być szerokie). Bo jest trochę goły :D Miło mi i z chęcią bym ci pomógł ale niestety tego typu zabiegi nie są moją mocną stroną. Musiał byś z Misiek69 zagadać albo na forum poszperać zapewne znajdziesz odpowiedzi na nurtujące cię pytania. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulbiex Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 kondzio93r Jak go trochę zmodyfikuje to może się spotkamy? ;D tylko najlepiej jakbyś ty dojechał do mnie bo jak bym miał jechać tyle kilometrów do Ciebie to bym zbankrutował.. Ale to jeszcze troche może za 1-3 miesięcy ;D Cytuj Nie ważny jaki wygląd, ważne jakie serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 tylko najlepiej jakbyś ty dojechał do mnie bo jak bym miał jechać tyle kilometrów do Ciebie to bym zbankrutował.. Dobre!!! Po co Ci taki drogi samochód, skoro nie możesz pozwolić sobie na zrobienie raz na jakiś czas kilkuset kilometrów? Gdzieś niedawno ktoś pisał o chęci pozbycia się takiej instalacji centralnego ogrzewania, jaką chcesz założyć u siebie. Pogrzeb dobrze, to znajdziesz. Chłopak chciał to chyba na złom oddać, może za symboliczną flaszkę Ci odstąpi. Jeśli byś się pogubił, to pisząc o centralnym ogrzewaniu, piszę o orurowaniu paki. ;-) Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Kulbiex celowo jechać nie będę, ale jak bym był kiedyś w twoich okolicach to wpadnę. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulbiex Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 misiek69 Tyle to wiem :D Cytuj Nie ważny jaki wygląd, ważne jakie serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Hołk 8-) Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witaj na forum!!! Musisz poprosić tatę o zwiększenie kieszonkowego... :twisted: Jedna prośba, zacznij czytac forum ... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Musisz poprosić tatę o zwiększenie kieszonkowego... :twisted: Już nie musi bo ram idzie pod młotek. Przeraziły ich zapewne kosztu utrzymania tak więc... Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Musisz poprosić tatę o zwiększenie kieszonkowego... :twisted: Już nie musi bo ram idzie pod młotek. Przeraziły ich zapewne kosztu utrzymania tak więc... Grunt, to odpowiedzialne zakupy. Dobrze, że to nie jakiś psiak, lub inne zwierzę, bo już byłby w schronisku ew. stałby przywiązany do drzewa w jakiś lesie. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Kulbiex, napisz coś więcej o aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi