termit2002 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam wszystkich. Troszkę wsiąknąłem w lekturę forum i argumenty jakie czytam zaczynają do mnie przemawiać. Mianowicie na początku stycznia muszę się rozejrzeć za jakimś samochodem dostawczym, pickupem i ostatnio pojawił się pomysł aby spojrzeć na chryslera grand voyagera z silnikiem 3,8 AWD. Wiadomo jako auto transportowe jakiś busik typu T4 by spisał się najlepiej ale w 95% przypadku i tak wożę powietrze a mam kat B+E i jazda z przyczepą nie stanowi dla mnie problemu Wcześniej rozważałem zakup pickupa azjatyckiej produkcji i raczej nowego no ale wiadomo kryzys i po co ładować się w jakieś leasingi. Tak sobie czytam obserwuje, liczę i wychodzi że palący amerykanieć 20l gazu i tak wychodzi kosztowo jak jakiś bus w dieslu co pali 10-12 l ON Niestety budżet jaki mogę przeznaczyć to 15 tyś zł no bo jak auto bez gwarancji to trzeba sobie zostawić jakąś rezerwę. Czy w tych pieniądzach znajdę jakiegoś pickupa, który posłuży mi z rok i nie wyciągnie z kieszeni wszystkiego? W miarę komfortowo będzie się nim jeździło? W razie potrzeby pociągnie spory ładunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 24 Grudnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witamy na forum, Pamiętaj kto szuka ten znajdzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 A witamy, witamy. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam :-D Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witaj! Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Hołk 8-) Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi