Duch_gdansk Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witka z Gdańska. Pickupa jeszcze nie mam ale powoli się przymierzam do poszukiwań. Teraz głównie obserwuje co się dzieje na rynku tych wozów i mierzę siły na zamiary. Za chwile będę zakładał działalność gospodarczą i czemu by nie połączyć przyjemnego z pożytecznym. Autko ma robić za zabawkę, za pupowóz a w przyszłości za holownik do lawety (tylko do mojej zabawki nr1 ). Ogólnie mam świra na punkcie GM i mam nadzieje że tego dam rade sie trzymać. Marzy mi się jakieś K3500 z lat 90 z 454 pod maska ale pewnie życie zweryfikuje na coś mniej wyrazistego. :-D Cytuj Camaro jest, teraz czas na coś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 22 Grudnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witamy , W Polsce największy wybór z full size masz taki Dodge Ford Gmc/Chevy Powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch_gdansk Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Tak mi właśnie wychodzi z poszukiwań w necie. Trochę szkoda ale mam nadzieje że starczy mi wytrwałości na znalezienie odpowiedniego GM'a. Cytuj Camaro jest, teraz czas na coś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 witaj duchu :))) hehe widze ze idzies sluszna droga zycia :))))), powitac na forum :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 A witaj, witaj. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Siema!!! Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam :-D Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch_gdansk Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 witaj duchu :))) hehe widze ze idzies sluszna droga zycia :))))), powitac na forum :) Czas na pickupa, salonka nie da takiej radości z jazdy jak kawałek amerykańskiego woła w odpowiednim klimacie. Poczytam forum, pokombinuję z Żonką ile kasy możemy przeznaczyć na taki wózek i zaczną sie oszukiwania na dobre :-D Cytuj Camaro jest, teraz czas na coś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Powitać. Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Hołk 8-) Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jak coś możemy się umówić to porównasz sobie na żywo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch_gdansk Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jak wiosna zawita to pewnie :-) Cytuj Camaro jest, teraz czas na coś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi