V-Told Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Prezentacja nowego Chevroleta Silverado razem z GMC Sierra. Silverado wygląda nieźle, Sierra też, ale po reflektorach widać, że brali przykład z napchanego gadżetami Rama. Wewnątrz wydaje mi się, że przyciski po lewej stronie kierownicy także podobne do tych z Dodge'a. Design konsoli środkowej ciekawy, ale jakoś brakuje mi tam smaku. Dodge i Ford bardziej mi się podobają wewnątrz. Generalnie Amerykanie ewidentnie zaczęli się ostatnio przykładać do nowych samochodów. To chyba z dzisiaj (wczoraj, bo jest już 14.12): Parę fotek prosto z google'a: Więcej zdjęć: http://autos.yahoo.com/photos/2014-chevrolet-silverado-slideshow/2014-chevrolet-silverado-photo--1795215549.html Przyznam, że podoba mi się bardzo amerykański design - wydaje się jakby chcieli nawiązać do starszego, bardziej klasycznego modelu. Mi się podoba, tym bardziej, że sceneria trafnie dobrana :) A tu nowa Sierra: Quote No replacement for displacement Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejwitt Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 piekne maszyny :), GMC jak i Chevi Quote Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natryskowy Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Cholera.. Nie podoba mi się to forum.. Co raz bardziej zaczynam się nakrecać na amerykana :twisted: Piękne pickupy :) Quote www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondzio93r Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 GMC mi się podoba, fajnie wygląda. A ten Chevroleta strasznie dymi, ledwie go na zdjęciu widać :-P Quote Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts