V-Told Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Prezentacja nowego Chevroleta Silverado razem z GMC Sierra. Silverado wygląda nieźle, Sierra też, ale po reflektorach widać, że brali przykład z napchanego gadżetami Rama. Wewnątrz wydaje mi się, że przyciski po lewej stronie kierownicy także podobne do tych z Dodge'a. Design konsoli środkowej ciekawy, ale jakoś brakuje mi tam smaku. Dodge i Ford bardziej mi się podobają wewnątrz. Generalnie Amerykanie ewidentnie zaczęli się ostatnio przykładać do nowych samochodów. To chyba z dzisiaj (wczoraj, bo jest już 14.12): Parę fotek prosto z google'a: Więcej zdjęć: http://autos.yahoo.com/photos/2014-chevrolet-silverado-slideshow/2014-chevrolet-silverado-photo--1795215549.html Przyznam, że podoba mi się bardzo amerykański design - wydaje się jakby chcieli nawiązać do starszego, bardziej klasycznego modelu. Mi się podoba, tym bardziej, że sceneria trafnie dobrana :) A tu nowa Sierra: Cytuj No replacement for displacement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 piekne maszyny :), GMC jak i Chevi Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Cholera.. Nie podoba mi się to forum.. Co raz bardziej zaczynam się nakrecać na amerykana :twisted: Piękne pickupy :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 GMC mi się podoba, fajnie wygląda. A ten Chevroleta strasznie dymi, ledwie go na zdjęciu widać :-P Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi