GregMar Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Hmmm... Szczerze powiedziawszy Pickup też jest fajny... Szkoda tylko ze mniejszą moc ma i już chyba go nie robią. Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregMar Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 O to jestem zaskoczony bo kilka razy byłem w Nissanie w Szczecinie i ani jednego nie ma już Pickupa ostatniego widziałem dwa lata temu. Są Qaszkaje, są Navary, Pathfindery, Z350 ale już żadnego Pickupa. Ale przyznaję że to fajny model :-> czyli rozumiem tego 3,3 ściągałeś z USA bo w Ple jak pamiętam to był dostępny disel 2,5 133 KM. A ile koni ma Twój Pickapik? Ile benzyny pochłaniał przez zagazowaniem i ile teraz gazu? A jak z mocą testowałeś na hamowni? I od siebie dodam że Pickap ma najładniejsza linię boczna podoba mi się to ze kabina jest blisko nadkoli i to powoduje że auto ma ładne proporcje w przeciwieństwie do Rama i innych amerykańskich maszyn którym paka zaczyna się jeszcze przedtylną osia co zaburza w moim odczuciu symetrię auta. A i jesli mogę spytać jaki jest komfort Pickapa bo ja jezdziłem tylko na testach Navarką i ze swojego odczucia powiem że komfort podobny do A6 Avanta co mnie ogromnie zaskoczyło :-) Pozdrawiam Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregMar Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 O to sporo 170 koników no nieźle :-D faktycznie, ehhhh tylko znów to spożycie 16-18 litrów i to tylko 3,3 l a co tu mówić o Ramie :shock: hahahahaha... No ale po zagazowaniu to już nie jest tak źle... Ile teraz gas stoi? Na 100 Km ile mniej wiecej w trasie spożyje? Co do komfortu to głównie chodzi mi o drogi takie hmmm... no powiatowe jak na takich się spisuje bo z fotek widziałem że jeszcze sie w spory teren zapuszaczasz :-D no mnie chodzi głownie o takie zwykłe szosy bo ja jeżdzac osobówką tylko do takiej nawieszchni na dziś moge cokolwiek porównywać ;-) Choć bedąc na jeździe Navarką w zeszłym tygodniu za salonem w Szczecinie majataki teren polny i tam była spora górka ponad 2 m i prawie pionowa i musze powiedzieć że ten testowy Nissan niesamowicie sobie poradził z taką przeszkodą, fajnie mieć takie autko którym w lasek mozna sobie pojechac a ja tu na Pojezierzu Drawskim mam pełno takiego terenu w który można w weekendzik sobie wyskoczyć wiec tym bardziej mnie do pickupów ciągnie :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregMar Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Hehehehe a jak :-) Super było a i pani z Nissana była fajna :oops: ups... byle jej mąż sie nie dowiedział :mrgreen: hehehehe.... Na górkach tak podskoczyła a i przy zjeździe hehehehehe :mrgreen: nie powiem ale na początku jak wsiadłem to ruszyć nie mogłem bo ręczna skrzynia :oops: a ja od sześciu lat na automacie w A6 i było obciachu bo auto co chwila gasło hehehehehe... A Twój pickap to ręczna czy automat... No co do kosztów to faktycznie nie jest źle... A nawet... Nawet musze przyznać... to akurat w tych widełkach które ja płacę za 100 km mieszcze sie ok 45-50 zł wiec to jest bardzo dobra kwota. Masz jakieś fotki samego auta żeby je popodziwiać z kilku stron :-) Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregMar Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 No kurcze PIĘKNE auto i piękne tereny! No super! :-) To orurowanie jeszcze dodaje charakteru wygląda bojowo! A gie to takie tereny są ten wązóz też też wyglądał poważnie, piękny ten las bardzo podobny do puszczy na moim terenie... No po takich fotkach to człowiek jeszcze bardziej chce zamienić niskopodłogowca na coś co może przejechać przez wyzszy krawężnik :evil: albo i dwa 8-) Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregMar Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 O to niedaleko ode mnie jakieś 150 km ja Pojezierze Drawskie, byłe koszalińskie :-) 75 km na południe od Koszalina :mrgreen: też pełno jezior i jezioreczek, wzgurza po 230 metrów, lasy i bory, hahahaha... I maleńskie wioseczki i tylko 4 miasteczka, a największe moje z 13,5 tysiacem ludzi w promieniu prawie 55 km. To mamy fajne tereny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nissan prezentuje następce D22 - nowego pickupa NP300 - Źródło rajdy4x4.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbluk Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nissan prezentuje następce D22 - nowego pickupa NP300 - Źródło rajdy4x4.pl właśnie miałem to dodać , powrót legendarnego pickupa ;-) . Cytuj TOYOTA HILUX 09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregMar Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Jakoś nie dostrzegłem różnicy między poprzednikiem :lol: może ja niedowidzący... :lol: Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbluk Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 panowie przecież nowe radio dali :-D no i teraz spełnia euro 4 , to chyba na tyle. Cytuj TOYOTA HILUX 09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 panowie przecież nowe radio dali :-Dno i teraz spełnia euro 4 , to chyba na tyle. eeeee, to nie wszystko, napewno cena będzie jeszcze inna :kasztan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregMar Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A czyli to po Pickupie to symbol nowego radia... aaaa no teraz to ma sens :-) a cena bedzie ofkors wyzsza bo przeciez najnowsza nowinka ;-) Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 A wiecie, że USA Nissana Titana można kupić od 10000 do 20000$ :-P . Jak dla mnie super sprawa... No i ma V8 :twisted: oczywiście. Nic tylko kupować, piękne autko, taka większa Navara. A osiągi ma takie , że łyka większość placków jak chce, że nie wspomnę o terenówkach i innych pickupach. Producen podaje, że do 60mph rozpędza się poniżej 7 sek :shock: :shock: :shock: WOW 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 14 Lipca 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Paweł zapomniałeś o RAMiku SRT-10, przyspieszenie poniżej 6 sekund :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 No wiem :-) To w końcu najszybszy na świecie seryjny pickup 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 14 Lipca 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Wiem że wiesz ;-) tak troche tylko kasztanie :kasztan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uBaW Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 na zwyklej niewyboistej drodze to jest to tak zwany dupowoz - czyli duze komfortowe auto ;)ja srednio robie 100 km za 40-45 zl tak wiec nie ma az takiej tragedi male co nie co ;) miałem navare d22 i frontiera d22....to dwa zupełnie inne auta jeśli chodzi o komfort..navara to taczka frontier limuzyna jesli te dwa auta porównywać ze sobą.... Cytuj Keep on Truckin chevy 1500/drift ae86/w124 on yellow plates/rav 4 trd 315ps/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 a coż to taka moda na odgrzewanie starych wątków :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi