Miko Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Sorry, ale nie mogłem sie powstrzymać przed wrzuceniem tego tutaj : http://allegro.pl/eko-tuning-duza-moc-male-spalanie-to-mozliwe-i2833517326.html Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizniaq Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Fajny gadzet ale cegla pod pedal lepiej sie spisze :lol: I zestaw hand free gumka na glowe gratis :-P Cytuj Ecco to moze byc torba! Dodge Ram1500 5.7hemi 4x4 Laramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V-Told Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 "Czy do tego urządzenia można dostać przejściówkę, która pozwoli podpiąć je do instalacji elektrycznej w domu? Chciałbym zoptymalizować sobie tutaj prąd, bo jakieś dziwne przepięcia się zdarzają, a i parę KW/kW więcej by się przydało do wieży lub zmywarki do naczyń, że o suszarce żony i potencjalnym zwiększeniu dynamiki pralki i suszarki nie wspomnę. Prosiłbym o informację nt. kosztu takiego konwertera. Czy jeśli wepnę sobie 5 takich urządzeń w samochodzie (tak, mam tyle gniazd zapalniczki!), to jest szansa, aby wyeliminować potrzebę tankowania samochodu w ogóle? Pozdrawiam" Ciekawe co odpiszą, ale pompę mam z tego taką, że rechot pewnie słychać na 2 kilometry wokół :kasztan: EDIT: A ta eliminacja zużycia paliwa to oczywiście w sytuacji wpięcia 5 urządzeń jednocześnie, wtedy % bankowo się zsumują :D Cytuj No replacement for displacement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczje Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Czy jeśli wepnę sobie 5 takich urządzeń w samochodzie (tak, mam tyle gniazd zapalniczki!), to jest szansa, aby wyeliminować potrzebę tankowania samochodu w ogóle? Sądze ze fizyki nie oszukasz, ale na pewno zejdziesz do 3 l/100km :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Czy jeśli wepnę sobie 5 takich urządzeń w samochodzie (tak, mam tyle gniazd zapalniczki!), to jest szansa, aby wyeliminować potrzebę tankowania samochodu w ogóle? Ty lepiej sobie załóż dodatkowy zbiornik paliwa przelewowy, żeby Ci nadmiar paliwa na drogę przez korek nie uciekał :lol: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 i co? jakas odpowiedz? Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V-Told Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 No właśnie nie :(. A sprawdzam maile co 5 minut w oczekiwaniu na wiadomość, która odmieni moje życie. Może zapytam od razu o te zbiorniki paliwa :D Cytuj No replacement for displacement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Może zadzwonie i się o certyfikat UE zapytam :P Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ty się spytaj, czy w ciężarówkach też działa. Moja krówka na pusto potrafi opierdzielić 35l/100km. 30% z tego to już parę litrów na handel by było :-D Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Odnośnie ciężarówek to widziałem dzisiaj w Pruszczu Gdańskim taką Scanie że mi szczena opadła ! Taki dzwięk z wydechów że nie mogłem się pozbierać ! Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Moim "flagowym" jest Ginaf M333. Terenowa wersja DAF-a. Napęd DMC 33t, 6x6, hydraulicznie regulowane zawieszenie, skrętna tylna oś. Fajny patent podnoszonej tylnej osi. Np w przypadku, gdy cofasz po jakąś wysoką skarpę, to podnosisz tył, najeżdżasz nim na skarpę, potem podnosisz na tylnej osi cały samochód i ładnie wjeżdżasz na górkę. Poza tym regulacja przechyłu całego samochodu. Gdy jesteś załadowany i jedziesz w ciężkim terenie możesz cały samochód utrzymać w poziomie, dzięki czemu środek ciężkości nie będzie działał przeciwko tobie. Ginafy z powodzeniem startują w Paryż-Dakkar. Piękna maszynka. Z ciekawostek to jeszcze taka, że największy Ginaf jaki jest produkowany ma napęd 8x10. Dziesięć osi i osiem pędnych. Wszystkie skręcane. :-D Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Moim "flagowym" jest Ginaf M333. Terenowa wersja DAF-a. Napęd DMC 33t, 6x6, hydraulicznie regulowane zawieszenie, skrętna tylna oś. Fajny patent podnoszonej tylnej osi. Np w przypadku, gdy cofasz po jakąś wysoką skarpę, to podnosisz tył, najeżdżasz nim na skarpę, potem podnosisz na tylnej osi cały samochód i ładnie wjeżdżasz na górkę. Poza tym regulacja przechyłu całego samochodu. Gdy jesteś załadowany i jedziesz w ciężkim terenie możesz cały samochód utrzymać w poziomie, dzięki czemu środek ciężkości nie będzie działał przeciwko tobie. Ginafy z powodzeniem startują w Paryż-Dakkar. Piękna maszynka. Z ciekawostek to jeszcze taka, że największy Ginaf jaki jest produkowany ma napęd 8x10. Dziesięć osi i osiem pędnych. Wszystkie skręcane. :-D :foto: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 No dokładnie - :foto: Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Wezmę aparat i cyknę jakieś foty, bo nic nie mam. Wygooglujcie ginafy w grafice. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi