Miko Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Sorry, ale nie mogłem sie powstrzymać przed wrzuceniem tego tutaj : http://allegro.pl/eko-tuning-duza-moc-male-spalanie-to-mozliwe-i2833517326.html Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną!
Blizniaq Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Fajny gadzet ale cegla pod pedal lepiej sie spisze :lol: I zestaw hand free gumka na glowe gratis :-P Cytuj Ecco to moze byc torba! Dodge Ram1500 5.7hemi 4x4 Laramie
drug Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
V-Told Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 "Czy do tego urządzenia można dostać przejściówkę, która pozwoli podpiąć je do instalacji elektrycznej w domu? Chciałbym zoptymalizować sobie tutaj prąd, bo jakieś dziwne przepięcia się zdarzają, a i parę KW/kW więcej by się przydało do wieży lub zmywarki do naczyń, że o suszarce żony i potencjalnym zwiększeniu dynamiki pralki i suszarki nie wspomnę. Prosiłbym o informację nt. kosztu takiego konwertera. Czy jeśli wepnę sobie 5 takich urządzeń w samochodzie (tak, mam tyle gniazd zapalniczki!), to jest szansa, aby wyeliminować potrzebę tankowania samochodu w ogóle? Pozdrawiam" Ciekawe co odpiszą, ale pompę mam z tego taką, że rechot pewnie słychać na 2 kilometry wokół :kasztan: EDIT: A ta eliminacja zużycia paliwa to oczywiście w sytuacji wpięcia 5 urządzeń jednocześnie, wtedy % bankowo się zsumują :D Cytuj No replacement for displacement
arczje Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Czy jeśli wepnę sobie 5 takich urządzeń w samochodzie (tak, mam tyle gniazd zapalniczki!), to jest szansa, aby wyeliminować potrzebę tankowania samochodu w ogóle? Sądze ze fizyki nie oszukasz, ale na pewno zejdziesz do 3 l/100km :lol: Cytuj
drug Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Czy jeśli wepnę sobie 5 takich urządzeń w samochodzie (tak, mam tyle gniazd zapalniczki!), to jest szansa, aby wyeliminować potrzebę tankowania samochodu w ogóle? Ty lepiej sobie załóż dodatkowy zbiornik paliwa przelewowy, żeby Ci nadmiar paliwa na drogę przez korek nie uciekał :lol: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Miko Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 i co? jakas odpowiedz? Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną!
V-Told Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 No właśnie nie :(. A sprawdzam maile co 5 minut w oczekiwaniu na wiadomość, która odmieni moje życie. Może zapytam od razu o te zbiorniki paliwa :D Cytuj No replacement for displacement
Miko Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Może zadzwonie i się o certyfikat UE zapytam :P Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną!
Misiek69 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ty się spytaj, czy w ciężarówkach też działa. Moja krówka na pusto potrafi opierdzielić 35l/100km. 30% z tego to już parę litrów na handel by było :-D Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
Miko Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Odnośnie ciężarówek to widziałem dzisiaj w Pruszczu Gdańskim taką Scanie że mi szczena opadła ! Taki dzwięk z wydechów że nie mogłem się pozbierać ! Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną!
Misiek69 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Moim "flagowym" jest Ginaf M333. Terenowa wersja DAF-a. Napęd DMC 33t, 6x6, hydraulicznie regulowane zawieszenie, skrętna tylna oś. Fajny patent podnoszonej tylnej osi. Np w przypadku, gdy cofasz po jakąś wysoką skarpę, to podnosisz tył, najeżdżasz nim na skarpę, potem podnosisz na tylnej osi cały samochód i ładnie wjeżdżasz na górkę. Poza tym regulacja przechyłu całego samochodu. Gdy jesteś załadowany i jedziesz w ciężkim terenie możesz cały samochód utrzymać w poziomie, dzięki czemu środek ciężkości nie będzie działał przeciwko tobie. Ginafy z powodzeniem startują w Paryż-Dakkar. Piękna maszynka. Z ciekawostek to jeszcze taka, że największy Ginaf jaki jest produkowany ma napęd 8x10. Dziesięć osi i osiem pędnych. Wszystkie skręcane. :-D Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
Eazy Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Moim "flagowym" jest Ginaf M333. Terenowa wersja DAF-a. Napęd DMC 33t, 6x6, hydraulicznie regulowane zawieszenie, skrętna tylna oś. Fajny patent podnoszonej tylnej osi. Np w przypadku, gdy cofasz po jakąś wysoką skarpę, to podnosisz tył, najeżdżasz nim na skarpę, potem podnosisz na tylnej osi cały samochód i ładnie wjeżdżasz na górkę. Poza tym regulacja przechyłu całego samochodu. Gdy jesteś załadowany i jedziesz w ciężkim terenie możesz cały samochód utrzymać w poziomie, dzięki czemu środek ciężkości nie będzie działał przeciwko tobie. Ginafy z powodzeniem startują w Paryż-Dakkar. Piękna maszynka. Z ciekawostek to jeszcze taka, że największy Ginaf jaki jest produkowany ma napęd 8x10. Dziesięć osi i osiem pędnych. Wszystkie skręcane. :-D :foto: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
Magdoc Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 No dokładnie - :foto: Cytuj Jeep V8 WJ
Misiek69 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Wezmę aparat i cyknę jakieś foty, bo nic nie mam. Wygooglujcie ginafy w grafice. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
Rekomendowane odpowiedzi