ralphe Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Witam wszystkich uzytkownikow pick-upow w Polsce z malej wysepki zwanej dalej Irlandia;) Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem nissana navary crew cab z 2006 roku .Mam nadzieje,ze dowiem sie wielu interesujacych mnie rzeczy na tym forum i ze poznam kilku ciekawych ludzi. Sam takze swoim doswiadczeniem bede staral sie pomoc i rozwiazac probelmy innych forumowiczow. Serdecznie pozdrawiam. ps.Jest ktos z uk lub irl. Quote Nie jezdzij szybciej niz Twoj Aniol Stroz potrafi latac Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondzio93r Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Witaj ralphe Quote Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Człogiem ! Quote Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek69 Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Witaj! Eazy zna tamte regiony. Quote http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drug Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Miko, zajebisty avatar na powitanie!!! ;-) Witaj. Quote Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Witam na forum :-D Ech, zielona wyspa... to były czasy :mrgreen: Quote It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdAm Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Witam Quote DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralphe Posted December 1, 2012 Author Report Share Posted December 1, 2012 Eazy - liznales zycia na zielonej wyspie?Dla mnie osobiscie ciezko byloby teraz wrocic do pl ,bo przyzwyczailem sie do tego ,ze tutaj latwiej wszystko zalatwic(mniej papierkow) i latwiej zarobic na zycie...co jednak nie zmienia faktu,ze kocham swoja ojczyzne,a minia flaga bialo czerwonych wisi juz na przedniej szybie pod lusterkiem w moim pick upie;) Quote Nie jezdzij szybciej niz Twoj Aniol Stroz potrafi latac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Eazy - liznales zycia na zielonej wyspie?Dla mnie osobiscie ciezko byloby teraz wrocic do pl ,bo przyzwyczailem sie do tego ,ze tutaj latwiej wszystko zalatwic(mniej papierkow) i latwiej zarobic na zycie...co jednak nie zmienia faktu,ze kocham swoja ojczyzne,a minia flaga bialo czerwonych wisi juz na przedniej szybie pod lusterkiem w moim pick upie;) To cut long story short - chętnie bym tam znów pojechał i został... ;-) Ale postanowilismy wrócić (jakieś 3,5 roku temu) i teraz zamiast spokojnego życia mamy codzienny fight :-) No ale to temat na dłuuuugą dyskusję przy ognisku i piwie :mrgreen: Quote It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucaro Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Witaj Jak piszesz nissana navara crew cab to od razu moja Navarka robi się wieksza :D Quote ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju84 Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Hołk 8-) Quote Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo76 Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Witaj ! Quote V8 Fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts