Miko Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Eeee.... :roll: A wy już próbowaliście ? :raca: Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 A wy już próbowaliście ? Faceci to duże dzieci więc zapewne każdy kiedyś chociaż próbował się pokręcić bo to fajna zabawa jest. Ja osobiście to tylko na piachu, śniegu i błotku (nawet dzisiaj miałem okazje :mrgreen:) . Na parkingu jeszcze nie próbowałem, Hil jest słaby więc domyślam się, że nie dał by sobie rady. P.S. Śmiech kolesia na pierwszym filmiku, kapitalny. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 No co Wy???!!!! Ja bym się tak bał. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 No co Wy???!!!! Ja bym się tak bał. Ty tak serio Misiek czy żartujesz? Bo nie wiem. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 :kasztan: :kasztan: Żart, żart. Uwielbiam takie zabawy bokiem, tylko że szkoda mi na suchym. Na śniegu, to tylko szukam miejsca. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 :kasztan: :kasztan: Żart, żart. Uwielbiam takie zabawy bokiem, tylko że szkoda mi na suchym. Na śniegu, to tylko szukam miejsca. Potwierdzam - widziałem na żywo :kasztan: :kasztan: :kasztan: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 :kasztan: :kasztan: Żart, żart. Uwielbiam takie zabawy bokiem, tylko że szkoda mi na suchym. Na śniegu, to tylko szukam miejsca. Potwierdzam - widziałem na żywo :kasztan: :kasztan: :kasztan: No! I nawet pomagałeś później postawić Gumisia na koła :twisted: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Fakt na suchym trochę szkoda zwłaszcza jak ma się jakieś droższe oponki. Ale jak są na wykończeniu i powoli nadają się do wymiany to dopalenie do końca jest wręcz obowiązkowe :mrgreen:. Wygląda jakby nie mógł bo bliźniak i ogólnie duży a jednak... [ Dodano: 2012-11-29, 20:25 ] I nawet pomagałeś później postawić Gumisia na koła :twisted: Tak to się kończy gdy środek ciężkości jest zbyt wysoko :-P Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Tak to się kończy gdy środek ciężkości jest zbyt wysoko :-P Nie, to nie środek ciężkości. Po prostu trzeba mieć fantazję :mrgreen: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Tak to się kończy gdy środek ciężkości jest zbyt wysoko :-P Nie, to nie środek ciężkości. Po prostu trzeba mieć fantazję :mrgreen: :kasztan: :kasztan: :kasztan: :kasztan: :kasztan: :kasztan: :kasztan: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ten filmik z doblecabem białym perfekcja ! Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi