Miko Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Możecie coś napisać / rozwinąć temat dla czego pick-up`y tak dymią ? Czy wynika to z tuningu, usunięcia jakiegoś elementu z układu wydechowego? [ Dodano: 2012-11-28, 22:24 ] Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Dymią bo mają zepsute silniki :kasztan: Przynajmniej tak sądzi statystyczny właściciel golfa albo innej skody :mrgreen: Ja nie mam ani golfa ani skody także się nie znam :lol: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Było o tym kilka razy na forum, wystarczy poszukać. Tagi: Bullydog, Predator Wszystko w temacie. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 wtryski im leją :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 To co Sebastian wyżej napisał usłyszałem na własne uszy od pewnego gościa w mieście. Samochód ruszał ze świateł i puścił koncertowego dyma. Dwóch łebków wyrażało swój zachwyt, a gość, który przechodził obok powiedział: Co z tego, że ładny? Wtrychy mu leją i gdzie on tu naprawi. :-D Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi