Miko Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Czy to kogoś z forum? Ktoś zna ? http://otomoto.pl/dodge-ram-2500-diesel-5900cm3-267km-C27030777.html Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Pierwszy raz na oczy. Jak sądzisz czemu ma taka cenę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 A to nie kastrat? Ale silnik ma fajny :-P Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Wyobraź sobie intensywne opady śniegu, a ty jedziesz do Zakopca na narty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 a ty jedziesz do Zakopca na narty :mrgreen: No na nartach się da :-D Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Rozkminiłem opis historii: "Pierwszy właściciel, bezwypadkowy, garażowany" To znaczy, że pierwszy właściciel, był zdrowy jak koń i nigdy nikt go nie zbił, oraz że żona wywaliła go z mieszkania i tymczasowo pomieszkuje w garażu :-D :-D Proszę o zmianę mojego nicka na Carfax :kasztan: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 o co kaman z tą jazdą do zakopca na narty? Uświadomcie mnie! Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Uświadomcie mnie! Lekki tył + napęd na tył = lepiej niż na nartach ;-) Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Lekki tył + napęd na tył + ponad 600 Nm = lepiej niż na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 A widzicie... na zwróciłem uwagi na 2WD... Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 wielu kupujących w USA patrzyło na cenę , a pożniej w PL szukało wajchy do napedów 4x4 :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Szukają wajchy, a tam co? Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 No można się zdziwić czasem. chyba tylko Amerykanie potrafią auto z 2WD nazwać Off-Road D Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Kozioł Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Kiedyś oglądałem Jeepa Grand Cherokee 2005-> zaglądam pod auto i pytam się faceta gdzie przedni most? A on jak to gdzie pod autem... to mu kazałem się schylić i się z leksza zdziwił. Myślał, że jak jeep to musi być 4x4 a jak kupował to nikt mu nie gadał, że na tył napęd.. Na następny dzień już ogłoszenie było poprawione i cena w dól poszła, trochę szkoda było mi faceta ;/ Cytuj Ford F-150 4.6 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 No można się zdziwić czasem.chyba tylko Amerykanie potrafią auto z 2WD nazwać Off-Road D Owszem, można się zdziwić czasem... jeśli tylko jest odpowiednio przygotowane :-) Miko - chyba nie odmówiłbyś mu nazwy Off-Road? :mrgreen: Pokazywałem już chyba tę zabawkę na forum w jakimś wątku o zawieszeniach ale nie zaszkodzi przypomnieć ;-) TUTAJ strona ze szczegółami technicznymi jakby kogoś zainteresowało ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Fakt faktem przy takim budżecie można by i ofrołdowego Priusa przygotować który na przednim napędzie by jeździł podobnie. I też by był terenowy. Nie widze nic złego w nazwaniu 1000 KM bestii mianem "Off-Road" i NAWET BYM TAKIEGO CHCIAŁ. Pięknie płynie po tej hmm drodze ! Wydaje mi się (nasz Polski) "absurd" wynikający z nazwania samochodu Off-Road przy 2WD wynika tylko i wyłącznie z innego rodzaju myślenia oraz terenu w USA ... :P W Polsce i raczej większej części Europy tylko 4x4, blokady, reduktory, wyciągarki, powoli i do przodu. [ Dodano: 2012-12-11, 23:07 ] Forumowy ? :D http://otomoto.pl/dodge-ram-2500-4x4-C27207932.html Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi