Miko Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Czy to kogoś z forum? Ktoś zna ? http://otomoto.pl/dodge-ram-2500-diesel-5900cm3-267km-C27030777.html Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną!
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Pierwszy raz na oczy. Jak sądzisz czemu ma taka cenę ? Cytuj
Eazy Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 A to nie kastrat? Ale silnik ma fajny :-P Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Wyobraź sobie intensywne opady śniegu, a ty jedziesz do Zakopca na narty :mrgreen: Cytuj
Magdoc Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 a ty jedziesz do Zakopca na narty :mrgreen: No na nartach się da :-D Cytuj Jeep V8 WJ
Misiek69 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Rozkminiłem opis historii: "Pierwszy właściciel, bezwypadkowy, garażowany" To znaczy, że pierwszy właściciel, był zdrowy jak koń i nigdy nikt go nie zbił, oraz że żona wywaliła go z mieszkania i tymczasowo pomieszkuje w garażu :-D :-D Proszę o zmianę mojego nicka na Carfax :kasztan: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
Miko Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 o co kaman z tą jazdą do zakopca na narty? Uświadomcie mnie! Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną!
Magdoc Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Uświadomcie mnie! Lekki tył + napęd na tył = lepiej niż na nartach ;-) Cytuj Jeep V8 WJ
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Lekki tył + napęd na tył + ponad 600 Nm = lepiej niż na nartach Cytuj
Miko Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 A widzicie... na zwróciłem uwagi na 2WD... Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną!
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 wielu kupujących w USA patrzyło na cenę , a pożniej w PL szukało wajchy do napedów 4x4 :-/ Cytuj
Miko Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Szukają wajchy, a tam co? Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną!
Miko Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 No można się zdziwić czasem. chyba tylko Amerykanie potrafią auto z 2WD nazwać Off-Road D Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną!
Robert Kozioł Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Kiedyś oglądałem Jeepa Grand Cherokee 2005-> zaglądam pod auto i pytam się faceta gdzie przedni most? A on jak to gdzie pod autem... to mu kazałem się schylić i się z leksza zdziwił. Myślał, że jak jeep to musi być 4x4 a jak kupował to nikt mu nie gadał, że na tył napęd.. Na następny dzień już ogłoszenie było poprawione i cena w dól poszła, trochę szkoda było mi faceta ;/ Cytuj Ford F-150 4.6 2002
japacz Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 No można się zdziwić czasem.chyba tylko Amerykanie potrafią auto z 2WD nazwać Off-Road D Owszem, można się zdziwić czasem... jeśli tylko jest odpowiednio przygotowane :-) Miko - chyba nie odmówiłbyś mu nazwy Off-Road? :mrgreen: Pokazywałem już chyba tę zabawkę na forum w jakimś wątku o zawieszeniach ale nie zaszkodzi przypomnieć ;-) TUTAJ strona ze szczegółami technicznymi jakby kogoś zainteresowało ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
Miko Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Fakt faktem przy takim budżecie można by i ofrołdowego Priusa przygotować który na przednim napędzie by jeździł podobnie. I też by był terenowy. Nie widze nic złego w nazwaniu 1000 KM bestii mianem "Off-Road" i NAWET BYM TAKIEGO CHCIAŁ. Pięknie płynie po tej hmm drodze ! Wydaje mi się (nasz Polski) "absurd" wynikający z nazwania samochodu Off-Road przy 2WD wynika tylko i wyłącznie z innego rodzaju myślenia oraz terenu w USA ... :P W Polsce i raczej większej części Europy tylko 4x4, blokady, reduktory, wyciągarki, powoli i do przodu. [ Dodano: 2012-12-11, 23:07 ] Forumowy ? :D http://otomoto.pl/dodge-ram-2500-4x4-C27207932.html Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną!
Rekomendowane odpowiedzi