Miko Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie wiem czy już ktoś znalazł taki "produkt" :D Ja szukałem, szukałem i ot znalazłem, przez przypadek http://www.bullsballs.com// Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Stebel pisał ze to obciach, zakładają tylko wiesmaki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 A ja mu odpisałem, że na zloty fajna zabawka i zdania nie zmieniam. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 pewnie że fajna zabawka, jaja dla jaj na zlocie :mrgreen: horny to też zabawka taka dla jaj, no bo jak wytłumaczyć dorosłego faceta który jadąc swoim Pickupem udaje lokomotywe :kasztan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Hahahahaha :D Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi