Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Światła przednie wyglądają jak te Chińskie podróbki :-D

http://shirehorsepoland.com/

Karawaningowe Bractwo Podróżnicze

www.karawanier.pl

Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03

Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02

LESLIE RS3L - Już straszy!!!

Opublikowano
Za tą cenę taczka? nieeeeee..........

Do czego te auto ma słuzyć? bo na pewno nie do pracy.........

Dla jednych drogo, dla innych w sam raz... Zauważyłem, że np. w Szwecji nowy Ram jest dość popularny wśród... hydraulików (widziałem conajmniej kilka oklejonych logo różnych firm świadczących takie usługi) :-) Oczywiście mówię o tym "nowym" Ramie (z niezależnym zawiasem z tyłu).

Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:)

Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...

Opublikowano

Eee tam, jak ja dojeżdżę mojego Ram'a to z pewnością nie przesiąde się do nowego Hillux'a tylko do aktualnej wersji Rama bądz F-150 3.6 ecobost.

Bodano, nie wiem jak Twoja taczka, ale moja służy do pracy w terenie, rzadko kiedy wypuszczam się nią do zatłoczonego miasta. Fakt, że Ram od 2010 jest luksusowy w środku tylko wywołuje uśmiech na mojej twarzy i co raz szybszą chęć posiadania go :)

Ram 5.7 hemi TRX4 2006

Opublikowano
Oczywiście mówię o tym "nowym" Ramie (z niezależnym zawiasem z tyłu)
Można prosić o jakieś dokładniejsze info na ten temat ?

Eee.... głupoty napisałem :oops: Chodziło mi oczywiście o to, że nowy Ram zamiast resorów piórowych ma z tyłu most prowadzony na drążkach i jest to oczywiście zawieszenie zależne. Ten najnowszy (2013) ma jeszcze dodaną pneumatykę.

Przepraszam za nieścisłość ;-)

Opublikowano
A wiadomo coś o nowych cumminsach V6 i V8 w modelach 1500 ? , były zapowiedzi jakiś czas temu

Cisza. Podobnie jak upadł pomysł zastosowania diesla 4.4 w modelu F-150 (to silnik, który montowany jest np. w Range Roverze - 330 KM/700 Nm). Jako oficjalny powód podano "zbyt niski przewidywany popyt na wersję z dieslem, która musiałaby być od 6000 do 8000 usd droższa od analogocznej wersji benzynowej"... Myślę, że podobnie jest z "małym" Ramem. No chyba, że Fiat do Rama zamontuje coś swojego. Może 1.3 JTD z Pandy? :kasztan: