Boczo Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 podczas hamowania mam wrazenie ze tyl zaczyna podskakiwac, to normalne przy lekkim tyle? Myslalem ze to wina amorow albo opon ktore byly pozabkowane ale wymienilem i opony i amory a problem jakby nie zniknal. Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 A to czasem nie włącza Ci się ABS tylnej osi??? Niektóre Ramidła mają ABS tylko na tył (między innymi i mój) i jak się włącza, to efekt jest podobny, do tego, który opisujesz. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczo Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 raczej nie, droga idealnie sucha, opony nowe, predkosci nie byly zawrotne , trzeba bedzie chyba zajrzec w most i moze oleje powymieniac, na poczatku jak wymienilem opony i amroy jakby przestalo na chwile, hmm jak ja nie lubie szukac usterki bo duzo to zazwyczaj kosztuje Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 18 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Na pusto jeździsz i powietrze ci podskakuje ;-) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo76 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Na pusto jeździsz i powietrze ci podskakuje ;-) :mrgreen: Dobre, ale się ubawiłem., Pozdro. :lol: Cytuj V8 Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczo Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Sebastian sugerujesz ze to normalne zachowanie samochodu z lekkim tyłem? ;) Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Krzywa jedna lub dwie tarcze. Przy oryginalnych tarczach z gównolitu to dość częste zjawisko. U mnie wymiana na EBC załatwiła problem. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczo Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 o super dzieki, musze tam zajrzec, faktycznie bo kontrolujac sile hamowania mozna uniknac takiego uczucia, najgorzej ze problem nasila sie przy hamowaniu tzw awaryjnym a wtedy przydaloby sie miec dobra przyczepnosc a nie pdoskakiwac. pozdrawiam Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi