Miko Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Oj słabo. A co możecie polecić z dieslowych pick-up`ów ? Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną!
Administrator Sebastian O. Opublikowano 15 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Dodge Ram Cummins 5,9 :lol: Prosty w serwisowaniu, niezawodny, wręcz długowieczny, Wady - w połaczeniu z automatem nie jest w stanie pokazać całego potencjału, spore spalanie Cytuj
Miko Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Tu mnie przenieśliście :D Hmm... No własnie o Cummins`ie coś już tam wiem, miałem do czynienia na łodziach :P A jak by go do PowerStroka porównać ? Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną!
Eazy Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 A jak by go do PowerStroka porównać ? Co do samych różnic wiele nie podpowiem ale na 100% Cummins'a będzie Ci łatwiej serwisować i będziesz mieć większą dostępność części ze względu na ich sieć serwisową w PL. Z PowerStrok'iem najpierw popytaj, czy którykolwiek serwis w PL Ci go ogarnie w razie W. Nie mówię o wymianie oleju i filtrów tylko o ew. awariach. Z tego co wiem jest spory problem z dobrym serwisem do tych silników. Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
Miko Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Czyli lepiej Cummins'a ? [ Dodano: 2012-11-16, 19:53 ] w Polsce. Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną!
Eazy Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Czyli lepiej Cummins'a ? [ Dodano: 2012-11-16, 19:53 ] w Polsce. Moim zdaniem tak :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
Misiek69 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Czyli lepiej Cummins'a ? [ Dodano: 2012-11-16, 19:53 ] w Polsce. Moim zdaniem tak :-) Ja też tak uważam. Olbrzymim atutem jest tak jak napisał Eazy Prostota konstrukcji i serwis w Polsce. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
kucaro Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 oczywiscie oni mówią o made in USA. alternatywą jest 'prasowany ryż' jakim ja sie poruszam. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
japacz Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 ....alternatywą jest 'prasowany ryż' jakim ja sie poruszam. Jaki prasowany ryż? Urodzony w Hiszpanii, z francuskim serduchem. Tylko paszport ma japoński, a tak to Europejczyk pełną gębą :kasztan: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
kucaro Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 i tak mu bede od dzisiaj mówił. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
Miko Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie no, europejskie wozidła mnie albo nie pociągają, albo mnie nie stać :( Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną!
Rekomendowane odpowiedzi