Miko Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Oj słabo. A co możecie polecić z dieslowych pick-up`ów ? Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 15 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Dodge Ram Cummins 5,9 :lol: Prosty w serwisowaniu, niezawodny, wręcz długowieczny, Wady - w połaczeniu z automatem nie jest w stanie pokazać całego potencjału, spore spalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Tu mnie przenieśliście :D Hmm... No własnie o Cummins`ie coś już tam wiem, miałem do czynienia na łodziach :P A jak by go do PowerStroka porównać ? Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 A jak by go do PowerStroka porównać ? Co do samych różnic wiele nie podpowiem ale na 100% Cummins'a będzie Ci łatwiej serwisować i będziesz mieć większą dostępność części ze względu na ich sieć serwisową w PL. Z PowerStrok'iem najpierw popytaj, czy którykolwiek serwis w PL Ci go ogarnie w razie W. Nie mówię o wymianie oleju i filtrów tylko o ew. awariach. Z tego co wiem jest spory problem z dobrym serwisem do tych silników. Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Czyli lepiej Cummins'a ? [ Dodano: 2012-11-16, 19:53 ] w Polsce. Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Czyli lepiej Cummins'a ? [ Dodano: 2012-11-16, 19:53 ] w Polsce. Moim zdaniem tak :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Czyli lepiej Cummins'a ? [ Dodano: 2012-11-16, 19:53 ] w Polsce. Moim zdaniem tak :-) Ja też tak uważam. Olbrzymim atutem jest tak jak napisał Eazy Prostota konstrukcji i serwis w Polsce. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 oczywiscie oni mówią o made in USA. alternatywą jest 'prasowany ryż' jakim ja sie poruszam. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 ....alternatywą jest 'prasowany ryż' jakim ja sie poruszam. Jaki prasowany ryż? Urodzony w Hiszpanii, z francuskim serduchem. Tylko paszport ma japoński, a tak to Europejczyk pełną gębą :kasztan: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 i tak mu bede od dzisiaj mówił. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie no, europejskie wozidła mnie albo nie pociągają, albo mnie nie stać :( Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi