sheriff Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 na tym forum jestem nowy ale możemy się znać z innych off-road'owych czy jeep'owych for.. wszędzie mam ten sam nick więc looz.. a tak poza tym to pomykam Ram'em 5.9 CTD Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 No witam !! Nareszcie zawitałeś do nas . Kiedy doczekam się w końcu zdjęć twojego potwora ?? :mrgreen: Nie wiem czy już zauważyłeś, ale na tym forum średnio co dziesiąty pickup nie jest Dodgem Ramem :kasztan: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheriff Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 No witam !! Nareszcie zawitałeś do nas . Kiedy doczekam się w końcu zdjęć twojego potwora ?? :mrgreen: Nie wiem czy już zauważyłeś, ale na tym forum średnio co dziesiąty pickup nie jest Dodgem Ramem :kasztan: hehe cóż, przypadek.. mogłeś mi powiedzieć, że jest takie forum :pala: foty będą jak opony zza oceanu przypłyną.. póki co więcej od auta odkręcam, odcinam niż przykręcam :mrgreen: co do Ramów to fakt, sporo.. w okolicach Poznania coraz częściej na Rama trafisz niż na Navarę! Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Jakie zamówiłeś trampki? A..., i co z felgami w końcu, kupiłeś już czy czekasz na nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheriff Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jakie zamówiłeś trampki? A..., i co z felgami w końcu, kupiłeś już czy czekasz na nowe? zamówiłem Interco TSL THORNBIRD w największym rozmiarze 38.5x14.50-16.5LT ale jeszcze nie mam potwierdzenia przyjęcia zamówienia :evil: gdzieś na tym forum wymarałem "zbiorowy zakup opon w USA", aktualne to jeszcze? Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi