iras9995 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Witam . Mam problem z moim chrysler grand Voyager rok prod 2003 2500 crd. Moze ktos mial podobny problem,pierwszy raz zauwazylem ten objaw pol roku temu Nie moglem odpalic samochodu akomulator wpozadku poprostu po przekreceniu kluczyka w stacyjce zero odzewu,kontrolki sie pala(sprzeglo oczywiscie wcisniete do konca).Nie wiedzialem co jest grane po okolo godzinie poszedlem spowrotem do auta i odpalil bez problemu.I tak do wczoraj znowu odezwal sie problem ponownie cisza po przekreceniu kluczyka odczekalem godzinke i odpalil normalnie .Nie wiem co to moze byc boje sie gdzies dalej wyjechac bo nie wiem kiedy znowu sie zepsoje i moze juz na dobre.Czy ktos slyszal o podobnym problemie Dziekuje z gory za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Witam . .................... znowu odezwal sie problem ponownie cisza po przekreceniu kluczyka odczekalem godzinke i odpalil normalnie ................ mialem identyczne objawy w ramie , sprawdz EGR i sonde Lambda , ja wymienilem i problem zniknął Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Witaj :-) Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Witam Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo76 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Witaj !!! Cytuj V8 Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Czołgiem! Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi