kucaro Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Dostalem dzisiaj na priva message ale rowniez ktos otrzymał mojego emaila i na emaila teżto gówno przyszło " Witaj ;) Jezeli lubisz pisac na forum (forum ogolnotematyczne), serdecznie zapraszam do nas ; http://www.rozmowy.w-krainie-elfow.com/" Panowie ??? Nowy sponsor ? Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 nie ty jeden to dostałeś bo i mi to przysłali tutaj na PW jak i na maila :/ Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Hmmm - ja nic nie dostałem :-| Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Bo Ty nie jesteś elfem :kasztan: :kasztan: :kasztan: Ale okazało się, że trolli też przyjmują, bo i ja dostałem to gówno. :-D :-D :-D :-D Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Do mnie też przylazło. Dwutorowo - na PW i emaila :-? Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No i ja też dostałem to badziewie - PW i emalia - :evil: Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 3 sekundy się nad tym pochyliłem, potem do kosza :-D Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 O czyli inni też dostali tą jakże ważną wiadomość na PW i maila. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ja też zostałem wytypowany do elitarnego grona kandydatów na elfów :lol: Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V-Told Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ja też dostałem to w formie PW i e-maila. Coś zabezpieczenia bazy danych forum szwankują - od razu przesłałem to do administrator, choć raczej dziury nie załatają, zobaczymy gdzie nasze e-maile wypłyną i kto teraz zacznie do nas pisać ;-) Cytuj No replacement for displacement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Tak naprawdę to każdy kto się zarejestruje na forum może do każdego wysłać e-mail i napisać PW. Chyba, że ktoś w opcjach zaznaczył, że nie życzy sobie kontaktu przez e-mail bądź PW. Jeżeli zwrócicie uwagę na 'guziki' pod każdym z postów to można: 1. Zobaczyć profil 2. Napisać PW 3. Napisać e-mail (przez forum) 4. Skontaktować się przez GG Nie sądzę, że wyciekła baza danych bo każdy dostałby spam. Tutaj poszło wybiórczo i raczej przez narzędzia dostępne dla każdego usera forum. Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 2 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Dokładnie tak jak napisał EAZY, Wasze maile są nie widoczne dla wysyłających jeśli je ukryliście, ale każdy po zalogowaniu może wysłać do Was wiadomość tekstowa. użytkownik Kropelka został skasowany :mrgreen: P.S. Do adminów i moderatorów nie wysyła tego spamu żeby zyskać na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V-Told Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 O, i dzięki za instrukcje. Nawet nie sprawdziłem, bo byłem pewien, że taką opcję to bym zdezaktywował. Zrobiłem to teraz ;) Cytuj No replacement for displacement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 użytkownik Kropelka został skasowany :mrgreen: I słusznie :-D Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 użytkownik Kropelka został skasowany :mrgreen: Co Kropelka sklei sklei Seba w mig rozklei :kasztan: Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi