bodano Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Kiedys tez tak bede jezdził :bebe: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 a ja tak: http://www.youtube.com/watch?v=3c8Yclft0q4&feature=related :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 a ja tak: http://www.youtube.com/watch?v=3c8Yclft0q4&feature=related :twisted: to ja nigdy z Toba nie wsiadę ;-) Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 17 Czerwca 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ciekawe ile tych Imprez rozbili :mrgreen: , Z lataniem to juz chyba można sobie pozwolić tylko na jeden błąd :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 to ja nigdy z Toba nie wsiadę _________________ Haha myślę, że nie masz się czego obawiać, tam człowiek myśli bardziej zachowawczo ,a odpowiedzialność i proceduralność to podstawa egzystencji! Jak kiedyś dorobimy się z moim tatą takiego pittsa lub skybolta to zapraszam ;) Z lataniem to juz chyba można sobie pozwolić tylko na jeden błąd tam jest większy margines na błąd. Ale jak pokazuje doświadczenie ludzie się rozbijają i latają dalej. Nie muszę daleko szukać ... moj tato i mój dziadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 dwie najfajniesze rzeczy jakie znam !!!! tak nawiazując do tematu. Kunszt pilota (Skipa Stewarta) jest po prosty nieprawdopodobny. Oczywiście kunszt idzie w parze z odpowiednio mocnym samolotem. Ten Pitts z filmu ma "pod maską" Lycominga 540 podciągniętego do 400 koników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi