Eazy Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ponieważ udało się doprowadzić Jeepa do stanu względnej używalności (coś tam jeszcze kapie, skrzypi ale balia się toczy) to postanowiliśmy się wybrać w lekki teren na chrzest bojowy :-) Ania i Kosa organizują 27.10.2012 imprezę 'Duchy i dynie'. Szczegóły tutaj: http://www.polskiebezdroza.pl/duchy_i_dynie.html Ja na ten moment zgłosiłem dwie załogi (my i nasi znajomi) i pomyślałem, że może ktoś z klubu miałby ochotę do nas dołączyć :-) Ponieważ jest to impreza trochę inna niż włóczęgi, więc każdy będzie musiał sam się zgłosić i wpłacić zadatek w wysokości 50zł od załogi. Formularz zgłoszeniowy i sposób płatności na stronie. Tak więc zapraszam wszystkich chętnych :-) Dawno nic się nie działo, więc fajnie by było się spotkać, poganiać w lekkim terenie i zjeść kiełbachę z ogniska ;-) Nie robię typowej listy. Po prostu chętni niech dopiszą info, że się zapisali. Zostały jeszcze 2 miejsca ale Kosa powiedział, że jeżeli będzie więcej chętnych z klubu to da się 'dopchnąć' 2-3 auta. Ogólnie w formularzu warto wspomnieć, że jesteście z pikup klubu. Raz, że nasza zniżka będzie obowiązywać, a dwa, że nie odeślą Was z kwitkiem jeżeli będzie już ponad 10 aut :-) Na ten moment jesteśmy my + jeszcze jedna załoga. Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze dołączy :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Eazy - a bedzie klasa turystyczna dla motorków ? Może bym się 'turystycznie' moją trialką przejechał ? To jest w dzicz czy będą przejazdy przez drogi publiczne ? bo wiadomo, trialka nie ma papierów :( Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Eazy - a bedzie klasa turystyczna dla motorków ?Może bym się 'turystycznie' moją trialką przejechał ? To jest w dzicz czy będą przejazdy przez drogi publiczne ? bo wiadomo, trialka nie ma papierów :( Są odcinki po drogach publicznych i przez miejscowości. To jest bardziej takie 'cross country' niż taplanie w błocie :-) Na moto musiałbyś za kimś jechać bo samemu ciężko by Ci było z roadbooka korzystać. Ogólnie rzecz biorąc bardzo serdecznie polecam dołaczenie się do|imprezy ale na moto (i to bez papierów) to już niekoniecznie :-| Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 buuuuu// Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 buuuuu// Nie 'buuuuu' tylko pakuj 4 litery do auta i melduj się w sobotę rano :mrgreen: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 eee, dzieki, ale to mnie nie kreci. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 eee, dzieki, ale to mnie nie kreci. No nic, próbowałem :mrgreen: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi