Robert Kozioł Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam, Kolega chce w swoim 1500 5.7 2006 wymienić końcowy tłumik na coś z magnaflow lub flomaster.. Chce sam sprowadzić z USA, ale nie wie jakiej średnicy jest oryginalna rura Może ktoś wie?? Cytuj Ford F-150 4.6 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JBednarczyk Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Niech kolega zmierzy średnicę suwmiarką (albo obwód centymetrem krawieckim i podzieli przez 3,14). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam,Kolega chce w swoim 1500 5.7 2006 wymienić końcowy tłumik (...) ale nie wie jakiej średnicy jest oryginalna rura Może ktoś wie?? Jest TAKIE urządzenie - myślę, że pomoże koledze... Wrazie czego możemy pomóc w przeliczeniu milimetrów na cale... EDIT: Eeee, kolega JBednarczyk mnie ubiegł, a liczyłem na pomagasa... :kasztan: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Kozioł Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Tyle to ja też wiem :P ale chodzi, że może ktoś wie i nie trzeba będzie kombinować suwmiarką przy aucie.. Klawiatura na kompie jest wygodniejsza niż czołganie pod autem w deszczu :twisted: Cytuj Ford F-150 4.6 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JBednarczyk Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Pod pickupem nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Tyle to ja też wiem :P ale chodzi, że może ktoś wie i nie trzeba będzie kombinować suwmiarką przy aucie..Klawiatura na kompie jest wygodniejsza niż czołganie pod autem w deszczu :twisted: Na Wszystkich Świętych będę w Polsce (w Żorach) to jakbyś chcialł moge na chwile podjechać do Tych i sobie zmierzysz średnice wydechu na tłumikach flowmastera :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Kozioł Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 dejwitt, dzięki za chęci :) Jak się zrobiła ładniejsza pogoda to pomierzyliśmy ;) Jak by ktoś kiedy potrzebował to rura 3 cale Cytuj Ford F-150 4.6 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi