Quarter Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Hejka! Dawno mnie nie tu nie było, temat RAMa przesunął się na nie-wiadomo-kiedy :-( Za to wczoraj kupiłem od jeepniętego forumowicza Plymoutha Grand Voyagera '97, który będzie służył jako auto służbowe (jak się zepsuje to postawię gdzieś w centrum jako reklamowy pomnik :mrgreen: ). I w związku chciałbym je szybko i sprawnie okleić reklamą. Szukam więc w Warszawie SPRAWDZONEJ NA WŁASNEJ SKÓRZE (LAKIERZE) firmy, która w racjonalnych pieniądzach szybko, sprawnie i dobrze oklei nowonabytego Plymoutha Grand Voyagera '97 (wczoraj nabyty od forumowicza) folią z grafiką reklamową. Grafikę zaprojektujemy sami i prześlemy w plikach produkcyjnych wg otrzymanej specyfikacji. Jeśli możecie kogoś polecić - będę wdzięczny :git: Pozdrówka dla Wszystkich! Cytuj były trzy Jeepy (WG, XJ, YJ) - będzie RAM! "A pick-up truck is about individuality and this is why everybody in US has a truck" (BBC) ;););) www.MODERNPET.pl - Gwiazdy światowych rankingów karm dla psów i kotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Od razu i z całego serca mogę odradzić Ci naszego wspólnego "sąsiada" z ul. Puławskiej, koło mc Donaldsa. Firma chyba nazywa się "Warsfol" ale na 100% nie jestem pewny. Dwa razy byłem u nich zamawiać oklejenie. Pierwszy raz "fachowiec" przyszedł zrobił foty, wymierzył auto i powiedział, że odezwie się w ciągu miesiąca. Jako, że mi się nie spieszyło, to po trzech miesiącach podjechałem się przypomnieć i zrobiłem lekutką awanturkę. Pan natomiast zrobił wielkie oczy i powiedział, że zgubił gdzieś zdjęcia i namiary na mnie. W ciągu 10 minut w jego notesie ja znalazłem namiary do mnie i panu zrobiło się trochę GUPIO :oops: Wymierzył jeszcze raz samochód i obiecał, że w ciągu najbliższych dwóch tygodni się odezwie. Było to w kwietniu i do tej pory ani słychu. Nie muszę dodawać, że mnie już tam też nie zobaczą? Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarter Opublikowano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Dzięki Misiek! Widać Panowie z tej firmy kierują się arabską strukturą czasu...ja niestety tyle czasu nie mam - jak tylko marketing wydłubie projekt, chcę kleić :-) Cytuj były trzy Jeepy (WG, XJ, YJ) - będzie RAM! "A pick-up truck is about individuality and this is why everybody in US has a truck" (BBC) ;););) www.MODERNPET.pl - Gwiazdy światowych rankingów karm dla psów i kotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JBednarczyk Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 http://dannygarage.pl/ Oklejałem grill i błotniki we Wranglerze. Widziałem "na warsztacie"oklejane auta. Mogę śmiało polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarter Opublikowano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 http://dannygarage.pl/Oklejałem grill i błotniki we Wranglerze. Widziałem "na warsztacie"oklejane auta. Mogę śmiało polecić. Dziękować! Uderzę, zobaczymy jak z terminami u nich i cenami. Jeśli ktoś ma jeszcze jakąś sprawdzoną alternatywną propozycję to super. Cytuj były trzy Jeepy (WG, XJ, YJ) - będzie RAM! "A pick-up truck is about individuality and this is why everybody in US has a truck" (BBC) ;););) www.MODERNPET.pl - Gwiazdy światowych rankingów karm dla psów i kotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi