Misiek69 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Na koniec października, początek listopada można byłoby coś zorganizować. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
Eazy Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 hmmmm... to moze pomorze? kto sie pisze - nocleg, jakas posiadowa, wyjazd do piaskownicy? wszystko zorganizuje za nieduze pieniadze - byla by ekipa? :roll: Można psa zabrać? :mrgreen: Znaczy się o noclego chodzi :-P Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
Eazy Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Ja będę w stanie się określić dopiero pod koniec przyszłego tygodnia jak odbiorę Jeepa po wymianie silnika i upewnie się, że nadaje się do czegoś więcej niż jazda po czarnym :-P Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
Misiek69 Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 U mnie się troszkę pozmieniały priorytety (nie zdawałem sobie sprawy, że jedna decyzja w ciągu jednego weekendu może tak zmienić spojrzenie na wiele spraw. Niby nic poważnego, ale zmieniło mi zapatrywanie na spędzanie wolnego czasu o co najmniej 160 stopni :-D ). Ale piszcie, piszcie a ja zobaczę, wstępnie jestem zainteresowany. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
WojtRybnik Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 To co koledzy ??? Robimy jakiś ZLOT ??? Jest nas przecież co raz więcej na forum ! ;-) Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006
Jcvd75 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 jestem na tak,najlepiej wekend Cytuj
drug Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 jestem na tak,najlepiej wekend ... i pewnie na śląsku? :lol: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Jcvd75 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 a co nie wiedziałeś że śląsk domaga się dostępu do wielkiej wody Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi