Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich na I OGÓLNOPOLSKI ZLOT SAMOCHODÓW TYPU PICK-UP

„PAKA 2009”

Impreza odbędzie się w pierwszej połowie września 2009 roku.

Informacje podstawowe:

Termin: pierwsza połowa września 2009, impreza dwu dniowa - weekend

Lokalizacja: Nadbużańskie tereny w okolicach Wyszkowa, Broku, Puszcza Biała, Tor Atv Prabuty Góry

Rodzinna impreza integracyjno-sprawnościowa: konkurencje sprawnościowe, trasa off-road, odcinki specjalne, parada. Ma na celu przede wszystkim integrację właścicieli pick-up’ów, podniesienie umiejętności jazdy w terenie i dobrą zabawę.

Więcej informacji wkrótce, jesteśmy w trakcie ustalania tras, noclegów i atrakcji. Informacje będą aktualizowane na naszej stronie WWW.mx-quady.pl jak również na forum.

post-232-15323754413462_thumb.jpg

Dodge Ram 2500 Heavy Duty 5,7 Hemi

Opublikowano

ciekawe.. mnie sie akurat w tym terminie rodzi 2-gi potomek ale mam nadzieje, ze coś wymysle :roll: ... albo przyspiesze troche poród na sierpień :twisted:

Nissan Navara DC 2008

Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!!

www.speedliner.pl

Opublikowano

będzie dobrze - potomek mam nadzieję klimat dużych aut połkinie ......

słuchajcie - już w sobotę i niedzielę zawody quadowe w Prabutach - może ktoś wpadnie - się poznamy

pozdr

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

powiem szczerze - z czasem to u mnie teraz krucho, w niedzielę mamy kolejne zawody quadowe i powoli przymierzamy się już do jesiennej imprezy off-roadowej (quady, motocykle, samochody) na poligonie - 300 ha szaleństwa!!!

Zlocik się odbędzie - info już niedługo

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba na razie nic się nie klaruje. Pozostaną pewnie jedynie lokalne spoty. Zobaczymy jak to będzie. Ja na razie odpoadam bo mam trochę problemów z moim "bombowcem". Nasz admin- wielki elektronik , jest bardzo zajęty pewnie do wiosny , więc musicie sami coś zakombinować. Ja pewnie dopiero w nowym roku się gdzieś wybiorę, chyba, że Bodano lub ktoś ze 100lycy mnie zabierze to chętnie pojadę.