Zeed Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 No więc tak - po pierwsze pojazdu już nie posiadam, czego strasznie żałuje, ale było jak było, pozostały przynajmniej wspomnienia. No i zdjęcia, co prawda w większości marnej jakości, ale widać co trzeba. Zaczęło się tak: od czasu do czasu coś woził, w tym celu uzyskał na chwile nawet bagażnik dachowy kołpaczek pasujący do epoki pojazdu ;-) w doborowym towarzystwie :d2: na chwile inne koło zawitało z innego mojego wtedy pojazdu, i nawet nawet nie najgorzej wyszło no i potem nadszedł czas na zmianę ubarwienia, na jedyny słuszny kolor (wg mnie naturalnie) :luz: kolejne wariacje na temat kołpaka :roll: na chwile wpadły halogeny na dach siek: potem przyszedł czas zająć się tylnym zawieszeniem 8-) tutaj widoczne 3 możliwości, najbardziej w tyle seria, na środku docelowo, bo najniższa opcja wykluczała możliwości przewozowe pojazdu no i koło docelowe w końcu się pojawiło, może nie do końca takie jak miało być, ale trafiła się okazja, więc ślady bynajmniej nie po fiacie zgodnie z przekonaniami, pewnych rzeczy nie mogło zabraknąć a na zimę, prowizoryczna plandeka musiała się pojawić, żeby proces korozji (i tak dosyć zaawansowany) nie posuwał się dalej ...zdaje sobie sprawę, że ten pojazd trochę średnio się ma do reszty pojazdów na tym forum, po za tym moje działania względem niego były jaki były, człowiek był młody i głupi :lol2: traktowałem to auto nieco z przymrużeniem oka, a sytuacja późniejsza zmusiła mnie, żeby się go pozbyć niestety, więc gdyby komuś się przewinęło to auto gdzieś-kiedyś, to chętnie uzyskałbym kontakt do obecnego właściciela (pod warunkiem, że w między czasie nie poszło na żyletki). Cytuj wake up - pick up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Bardzo fajnie Miło powspominac nigdy nie miałem fiata 125p ale chciałem miec niestety brak środków a pózniej jak były środki nie było samochodów. Pozdrawiam Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 wow, fajne auto i fajnie udokumentowane Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeed Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Jako, że bez pick-up'a za długo żyć się nie da - takie to to sobie sprawiłem 8-) Cytuj wake up - pick up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Gratulacje :) Jakieś mody w planach? Jaki piec w nim siedzi? :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zwalaj tą skrzynię z niego i modeluj z niego FSO vel Camino ;) Gratki!!! Fajna gablota. :) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeed Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Jakieś mody w planach? Jaki piec w nim siedzi? :) Silnik seria 1.6 z kuchenką, którą na początek wywaliłem. Plany - na razie doprowadzenie do dobrego stanu, bo pomimo działania to jednak odcisnęło się na nim piętno kilkuletniego przyrostu. Zwalaj tą skrzynię z niego i modeluj z niego FSO vel Camino Obecnie będzie tylko oryginał - bo to mi się w nim (pomimo pokraczności) podoba. Ale znając samego siebie to koło i "gleba" pewnie prędzej czy później nastąpi. Trzeba jednak wziąć pod uwagę jego unikatowość, bo poznikały trucki borewicze z ulic całkowicie. Mocno sentymentalny nie jestem, ale jakby nie było to jednak cząstka polskiej marnej motoryzacji. Cytuj wake up - pick up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Obecnie będzie tylko oryginał - bo to mi się w nim (pomimo pokraczności) podoba. Ale znając samego siebie to koło i "gleba" pewnie prędzej czy później nastąpi. Trzeba jednak wziąć pod uwagę jego unikatowość, bo poznikały trucki borewicze z ulic całkowicie. Mocno sentymentalny nie jestem, ale jakby nie było to jednak cząstka polskiej marnej motoryzacji. Twoje auto, Twój projekt!!! ;-) Czekamy na efekt transformacji i trzymam kciuki. :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zeed, zajebisty. Nie dość, że "Borewicz" z prostokątnymi lampami, to jeszcze z blaszaną paką i oryginalnymi kołami - naprawdę ciężko teraz coś takiego znaleźć :luz: Zostaw w oryginale przynajmniej od strony wizualnej ;-) A w ogóle który to rocznik? Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeed Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ostatni wypust trucka przed caro-truckiem 1992. Cytuj wake up - pick up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakubaku Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Zawsze o takim marzyłem : ) W dzieciństwie gapiłem się na te pikapy jak na ufo : ) Kozak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi