kurek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witam, Interesuje mnie zakup kilku części do Mazda B 2500 tdi z 2004 roku. Z doświadczenia wiem ze nie zawsze czesci z Forda Randera pasują rocznikowo. Czy może mi Ktoś powiedzieć jaki ekwiwalent rocznikowy Forda bedzie pasował do Mazdy z 2004 roku? Kolejna sprawa, to potrzebuję łańcuch reduktora. Gdzie można znaleźć w ludzkich cenach? Pozdrawiam, Jarek [ Dodano: 2012-10-04, 09:13 ] Witam, Może wyjaśnię finał mojej sprawy. -Łańcuszek udało mi się skrócić, nowy podobno sybolem pasuje symbolem z Toyotą LandC, osoba skracająca natomiast zasugerowała iż jest taki jak w Mitsubishi. Firmowy łańcuszek 2200pln, do LandC udało mi się znaleźć za 1500pln, skrócenie to 80pln z wysyłką. Co do reszty to nic się nie wyjaśniło. Pozdr Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi