hmmwv Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam, szukam pickupa do 35.000zł . Zainteresowałem się naszą europejską navarą , ale tam są tylko silniki diesla . Interesuje mnie auto z silnikiem benzynowym + lpg , z łatwą dostępnością części ( w przystępnych cenach ) , nie drogie w exploatacji , rok produkcji od 2002 . Przeglądając oferty znalazłem dodge ramy , dakoty i fordy serii F . Może polecicie coś jeszcze , albo z tych trzech , który najlepszy . Auto ma służyć do codziennej jazdy i na wypady . Nię będzie woziło nic ciężkiego . Preferowany King Cab ze wzgędu na dłuższą pakę , z zabudową mogło by służyć jako miejsce do przespania się . Dzięki za odpowiedzi i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hmmwv Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 to amerykańsko-japoński odpowiednik nissana pickupa ? Europejska wersja jest tylko z dieslem i podobno ma jakąś wadę silnika . Ten frontier nie ma takich problemów ? Tak z ciekawości zapytam bo widzę , że masz Forda F150 5.4 , ile to żłopie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 galon na dwanaście mil. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Owszem, D22 mają wadę wycierających się panewek tłoków. Ale to praktycznie jedyna wada, cała reszta jest naprawdę ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hmmwv Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi . Ten frontier mi się podoba , ale obecnie na otomoto nie widzę żadnego na sprzedaż . A sprowadzenie z USA będzie kosztowało zapewne durgie tyle co auto . Samochód chce kupić w przedziale grudzień/styczeń , może do tego czasu coś się pojawi . A co sądzicie o tym http://otomoto.pl/dodge-dakota-3-7-C25340620.html Cena ok , pojemność silnika też nie za duża . Ile to może gazu brać średnio i ile może kosztować instalacja . Czy każdy mechanior będzie chciał to serwisować , czy będzie potrzebny doktor specjalista ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A co sądzicie o tym http://otomoto.pl/dodge-dakota-3-7-C25340620.html Jak dakota to tylko wczesniejsza gen, w tym siedziałem w warsztacie , tragedia gniot na maxa, każde inne koreańskie będzie o niebo lepsze. Ile to może gazu brać średnio Myslisz że trochę mniejszy silnik spali 10L mniej niż hemi? To się mylisz opierdzieli swoje 20 i tyle. i ile może kosztować instalacja Było na forum, ponadto cena jest bardzo zróżnicowana, zależy na jakich podzespołach Czy każdy mechanior będzie chciał to serwisować , czy będzie potrzebny doktor specjalista ? . tak jak każdy inny amerykaniec, było pisane na ten temat Widzę że szukasz auta z kalkulatorem więc odpusc sobie amerykę i kup nawarkę w zizelku Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 D22 mają wadę wycierających się panewek tłoków. Ale to praktycznie jedyna wada, cała reszta jest naprawdę ok. Dość delikatnie napisane :-D z tego powodu ja odpuscielem D22. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 D22 mają wadę wycierających się panewek tłoków. Ale to praktycznie jedyna wada, cała reszta jest naprawdę ok. Dość delikatnie napisane :-D z tego powodu ja odpuscielem D22. Wkładasz silnik od terrano i masz auto wieczne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 No zamierzałem tak zrobić ale po przeliczeniu kosztów zdecydowałem się szukać L200 ;) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 a może to: http://otomoto.pl/toyota-tundra-sr5-C25843254.html Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Mój ram jest/będzie w podobnej cenie do oddania:) Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 O tego jeszcze nie widziałem w pickupach beznyna+LPG, to nie wysusza silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 ile może kosztować instalacja do V6 licz ok 3300-3600 jak ma być dobrze zrobiona i na odpowiednich cześciach. Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 to nie wysusza silnika? :shock: Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Hehehe :lol: Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 O tego jeszcze nie widziałem w pickupach beznyna+LPG, to nie wysusza silnika? Raczej zbiorniki. :kasztan: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 ile może kosztować instalacja do V6 licz ok 3300-3600 jak ma być dobrze zrobiona i na odpowiednich cześciach. U mnie V8 kosztowała tyle ile pojemności -5,7L (tyś). Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 ile może kosztować instalacja do V6 licz ok 3300-3600 jak ma być dobrze zrobiona i na odpowiednich cześciach. U mnie V8 kosztowała tyle ile pojemności -5,7L (tyś). do 5,7 Hemi tyle kosztuje. Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi