Pepe Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witajcie To i ja przedstawie swój samochód: Toyota Hilux SR Rok:2011 Silnik: 2.5d4d 144KM Samochód od nowości przechodzi modyfikacje aby ulepszyć jego zdolnosci terenowe oraz by milej sie podrózowało. Na poczatek zaraz po kupnie samochód poszedł odrazu do pracy :) : potem przyszedł czas na pierwszą modyfikacje która była niezzbedna montaż Osłon , poszedł Cały komplet ASFIRA czyli Osłona silnika, baku i skrzyni wraz z reduktorem plus wykładzina paki ROADRANGERA : jak samochód już był dobrze zabezpieczony przyszedł czas na nowe Buciki , decyzja padła na Goodyear Duratrac 31x10,5r15 ,opona uniwersalna cicha i dobrze jezdzi zimą : Prześwitu też zaczynało brakować więc aby wyrównać hilla na przód poszedł zestaw DObinsona z twardymi sprezynami : Zima zblizała się wielkimi krokami a tutaj rodzinka chce jechać w góry więc padła decyzja że robimy z hilla COMBI :( zabudowa Roadrangera : i ostatni nowy nabytek to hak z przetyczka aby mozna było pociagnąc przyczepe rolniczą [ Dodano: 2012-08-27, 10:22 ] jeszcze troche fotek hill na Bereśniku Po powrocie z gór postanowiłem doprowadzić środek samochodu do fabrycznej czystosci, po wszystkich jazdach weekendowych w błocie czas wyjąc wszytskie plastiki podłokietniki kanapy fotele i wykładzine do Gołego , piasek wilgoć i resztki blota zostały wyczyszczone do ładnego i czystego a balacha zabezpieczona RUSTCHEK'iem , poszło troche mat wyciszajacych. kilka fotek : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 To się nazywa dokładnie wysprzątany samochód. :-) Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 raz w roku wypada zrobić taka rzecz naprawde inny zapach w samochodzi i korozja pod dywanikami sie nie rodzi a szkoda potem wydawach kokosy na blacharni więc gdyby kots kiedys chciał zapraszam do mnie na piwko a przy okazji zrobimy komplecik w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witaj Pepe. Ja cie czasem nie widziałem na tlc.org.pl ? Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 widziałeś widziałeś nie mozna sie ograniczac do jednego grona ludzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Hilux ładny. Jeździłem nimi dość często. Polecam dobre jakościowo paliwo. A tak to nie ma się do czego przyczepić po za oczywiście wkładką na pake :lol: i czyszczeniem dywaników co roku ;-) Masz blokadę mostu? Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Blokady nie ma :( Toyota Motor Poland nie jest zbyt uprzejma i dla klientów w polsce jej nie przewidziała a szkoda , jest tylko LSD ;/ ale po gwarancji wejdzie blokada przód i tył ARB . Oj tam z dywaniki lubie jak jest czysto tylko konczy sie to tym ze 3 dni czyszcze a 4 jade w błoto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi