DragonEv Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Czuję się w obowiązku podziękować kilku osobom przy sprawdzeniu auta. W szczególności dziękuję MKmario oraz Japaczowi. Dzięki Wam wiem co kupuję a i kilka złotych udało się utargować :-) A poniżej kilka fotek nowego nabytku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Gratki!!! Bardzo ładny wózeczek. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Przyjemne te nozdrza na masce :-D Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Gratuluje nabytku, niech długo cieszy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Uuu... fajny. Gratuluję. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ładny! Ale tak bez niebieskiego jaja na masce ? ;-) Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 :twisted: Łot ? ;-) Pierwsze niebieskie jajo bez niebieskiego jaja zrobiona z jajem - no git wygląda :twisted: Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonEv Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Dziekuje dziekuje. Wczoraj zrobilem pierwsza trase - 700 km. Mimo polowy drogi w czasie ulewy i burzy - JESTEM MILE ZASKOCZONY. prowadzi sie lekko. Zbiera sie do wyprzedzania szybko. Ogolnie duzy plus. A wiem co mowie bo historia moich aut jest spora. [ Dodano: 2012-08-22, 16:52 ] A z jajem chyba nie jestem w temacie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 A z jajem chyba nie jestem w temacie. Zwróć uwagę na logo Twojego auta. :-P Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 bo to taki jajcarski samochód, zrobili dla jaj i tak już zostało.............. :kasztan: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Przecież każdy doskonale wie, że nie ma niebieskich jaj, no chyba, że wydmuszka na Wielkanoc. :-D ... no a wydmuszka to nic więcej jak pusta skorupa. :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 DragonEv Tych z Rama nie słuchaj :-D Jajo to jajo :-D ;-) Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonEv Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 dzięki, już rozumiem. Magdoc - słucham wszystkich, niektórych tylko mniej uważnie i z przymrużeniem oka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Fullsize to fullsize. To u nas taka świecka tradycja, że nabijamy się z aut kumpli innej marki niż nasza własna, a że Dodge'ów jest najwięcej, więc Ford dostaje częściej po łbie. ;-) Nic osobistego. Gratuluję zakupu ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Przecież każdy doskonale wie, że nie ma niebieskich jaj... Drug - to Ty jeszcze mało o kurach wiesz... :kasztan: Przyłączam się do gratulacji i życzę pociechy z nowego nabytku ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonEv Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Narazie pociechy cala masa. Banan na maksa. I ten piekny gang v8 hmmmm brak slow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Drug - to Ty jeszcze mało o kurach wiesz... Spodziewałem się, że mogę się mylić, ale myślałem, że takie jajo to może jakiś orzeł, albo chociaż myszołów lub jastrząb ... ale kura? No tego to się nie spodziewałem. :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jaki ptak, takie jaja :kasztan: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi