CzarnyInside Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Czołgiem wszystkim ;-) Mam na imię Łukasz i nie mam jeszcze pickupa :-P Jednak od pewnego czasu interesuje mnie oczywiście Dodge Ram. Obecnie poruszam się przyziemnym autem Punto Evo i oczywiście należącym do http://www.fiatpunto.com.pl i pod tym samym nickiem. Nie jestem znawcą tej marki, ani też amerykańskiej myśli technicznej. Dlatego mam wiele pytań, m.in. na co uważać, który najlepszy i takie tam. Mam nadzieję, że będę mógł liczyć z czasem na Waszą pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Wszystkie pytania które zadałeś są na forum, wystarczy użyć szukajki Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyInside Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Wiem, że wystarczy poszukać :) Nie o to mi chodziło, po prostu gdybym miał na oku coś konkretnego, to fajnie było by aby ktos mi pomógł w ocenie, oczywiście nie za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Witam. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 hołk 8-) Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Powitać Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Wiem, że wystarczy poszukać :) Nie o to mi chodziło, po prostu gdybym miał na oku coś konkretnego, to fajnie było by aby ktos mi pomógł w ocenie, oczywiście nie za darmo. Witaj, tutaj się ocenia wszystko co wrzucisz w odpowiednim temacie i nikt za to kasy nie bierze. Osobiście pomagałem w oglądaniu Rama w moich okolicach kilka razy i też nigdy mi do głowy nie przyszło, żeby brać za to kasę. Jak coś znajdziesz w ogłoszeniach to daj link, ocenimy z ogłoszenia, a jak będzie blisko któregoś z nas to myslę, że powinien się ktoś znaleźć żeby obejrzeć wstępnie i ocenić czy w ogóle opłaca Ci się jechać. Powodzenia. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi