CzarnyInside Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Czołgiem wszystkim ;-) Mam na imię Łukasz i nie mam jeszcze pickupa :-P Jednak od pewnego czasu interesuje mnie oczywiście Dodge Ram. Obecnie poruszam się przyziemnym autem Punto Evo i oczywiście należącym do http://www.fiatpunto.com.pl i pod tym samym nickiem. Nie jestem znawcą tej marki, ani też amerykańskiej myśli technicznej. Dlatego mam wiele pytań, m.in. na co uważać, który najlepszy i takie tam. Mam nadzieję, że będę mógł liczyć z czasem na Waszą pomoc. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodano Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Wszystkie pytania które zadałeś są na forum, wystarczy użyć szukajki Quote Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzarnyInside Posted August 12, 2012 Author Report Share Posted August 12, 2012 Wiem, że wystarczy poszukać :) Nie o to mi chodziło, po prostu gdybym miał na oku coś konkretnego, to fajnie było by aby ktos mi pomógł w ocenie, oczywiście nie za darmo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondzio93r Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Witam. Quote Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju84 Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 hołk 8-) Quote Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdoc Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Powitać Quote Jeep V8 WJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
drug Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Wiem, że wystarczy poszukać :) Nie o to mi chodziło, po prostu gdybym miał na oku coś konkretnego, to fajnie było by aby ktos mi pomógł w ocenie, oczywiście nie za darmo. Witaj, tutaj się ocenia wszystko co wrzucisz w odpowiednim temacie i nikt za to kasy nie bierze. Osobiście pomagałem w oglądaniu Rama w moich okolicach kilka razy i też nigdy mi do głowy nie przyszło, żeby brać za to kasę. Jak coś znajdziesz w ogłoszeniach to daj link, ocenimy z ogłoszenia, a jak będzie blisko któregoś z nas to myslę, że powinien się ktoś znaleźć żeby obejrzeć wstępnie i ocenić czy w ogóle opłaca Ci się jechać. Powodzenia. Quote Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts