Boczo Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 przerabial ktos temat gradobicia i odszkodowania?? mam uszkodzon dach maske przednie blotniki drzwi i blotnik z lewej strony pzu wycenilo szkode na 3 tys zl na wypukanie wgniecen metoda smart firma ktora zajmuje sie ta metoda powiedziala mi ze kszot naprawy to okolo 5 tys zl i na dachu zostana slady po kilku mocniejszych podwojnych uderzeniach, jesli chodzi o gorna krawedz drzwi i blotnik wogole tego nie rusza to profil zamkniety. napisalem to do pzu a Pan z pzu oznajmil zebym bral te 3 tys a jak za miesiac dwa bedzie mniejszy ruch w warsztacie to zejda z cen i wystarczy:/ teraz mam im przedstawic cene naprawy tradycyjna metoda czyli wypelnianie wgniecen szpachla, wgniecen jest na tyle duzo ze zastanawiam sie czy podniose maske jak cala wypelnia mi szpachla. chyba zmienie forme na bezgotowkowa i niech warsztac sie uzera tylko czy ja wtedy bede mial cos do powiedzenia jak maja naprawic mi samochod?? [ Dodano: 2012-07-29, 21:03 ] moge zazyczyc sobie wymiane elementow na nowe?? polecacie nparawy blacharskie w autotraper lodz?? Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczo Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 szukaja jelenia i graja na zwloke, zadzwonie do autotraper lodz i zalatwie to bezgotowkowo, i bede obstawial przy wymoanie elementow na nowe, nie mam czasu na zabawe i wyszarpywanie kazdego tysiaca na naprawe ktora mi sie nalezy. Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 nie mialem czasu sie z nimi uzerac wiec samochod bedzie naprwaiony bezgotowkowo w autotrtaper lodz, bede placil vat od faktury wiec bede wiedzial ile pzu bedzie biedniesjze, a ja bede mial zrobione porzadnie autko. Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi