Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pisałem jakiś czas temu, że wstawię kilka fotek po małych przeróbkach i oto zdjęcia plandeki. Informacje na temat zakupu tej plandeki i wielu innych rzeczy znalazlem na tym właśnie forum dlatego polecam je każdemu pikapowcowi ;-)

Przy okazji zrobiłem dwa zdjęcia świeżego orurowania zderzaka :-)

post-889-15323756118807_thumb.jpg

post-889-1532375611991_thumb.jpg

post-889-15323756120742_thumb.jpg

post-889-1532375612161_thumb.jpg

post-889-15323756122616_thumb.jpg

post-889-15323756123431_thumb.jpg

Opublikowano
trzeba bylo brac TILT-a - to samo tylko podnoszone na silownikach - duuuuuuzo bardziej praktyczne...

potwierdzam, ja u zytkuje plandeke od 2,5 roku czyli od kupna samochodu, i mam juz jej dosyc.Ciągłe jej odpinanie i zapinanie latem luzik, ale jak przychodza mrozy to juz sie kilka spinek pozbyłem bo poodpadały przy próbie odpięcia plandeki. Poza tym ze sztywna zabudowa ram wyglada duzo lepiej :)

Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska

Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie

Chevrolet Camaro SS :> SSman

Opublikowano

Plandeka jest dla mnie bardziej praktyczna bo mogę sam zdemontować i zamontować ją w miarę szybko i sprawnie, a w mojej branży (opakowania drewniane) nieraz zdarzy się, że będę musiał ją ściągać do transportu. Co do zimy to w sumie nie zastanawiałem się głębiej nad tym co napisałeś ale będę starał się robić to tak aby nie odpinać jej na mrozie tylko ewentualnie w ciepłych pomieszczeniach, co z tego wyjdzie sam się przekonam

Opublikowano

Chyba nie przemyślałeś zakupu albo nie przejrzałeś dobrze oferty lub nie przeczytałeś dobrze tematu. To co kupiłeś jest najbardziej uciążliwe i awaryjne. Jest jeszcze w ofercie tej firmy Trifecta, której demontaż trwa nie więcej niż 1 minutę, a otwarcie niecałe 10 sek. Zdecydowanie bardziej przyjazna.

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano
TILT-a zapinasz i odpinasz tak samo, do tego moze calosc podniesc na silownikach, i zdemontowac bez odpinania calosc w 15 s 8-)

Tak czy inaczej wybrał najgorzej jak mógł, ale mimo to życzę zadowolenia, bo wyboru dokonał więc nie ma wyjścia. :twisted:

Opublikowano

faktem jest ze zakupu dokonalem, zwrotu juz nie bedzie to jakos sie przemecze. Moze i szkoda ze dopiero po fakcie sie dowiedzialem, no ale to nie jest napewno moj ostani pickup w zyciu ;-)

wizualnie jak na nia patrze to jestem zadowolony :-) dobre i to

Opublikowano
wizualnie jak na nia patrze to jestem zadowolony dobre i to

... a pewnie, że dobrze wygląda, bo wygląda tak samo jak Trifecta i Tilt. :-P