adziu111 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam Pisałem jakiś czas temu, że wstawię kilka fotek po małych przeróbkach i oto zdjęcia plandeki. Informacje na temat zakupu tej plandeki i wielu innych rzeczy znalazlem na tym właśnie forum dlatego polecam je każdemu pikapowcowi ;-) Przy okazji zrobiłem dwa zdjęcia świeżego orurowania zderzaka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 trzeba bylo brac TILT-a - to samo tylko podnoszone na silownikach - duuuuuuzo bardziej praktyczne... potwierdzam, ja u zytkuje plandeke od 2,5 roku czyli od kupna samochodu, i mam juz jej dosyc.Ciągłe jej odpinanie i zapinanie latem luzik, ale jak przychodza mrozy to juz sie kilka spinek pozbyłem bo poodpadały przy próbie odpięcia plandeki. Poza tym ze sztywna zabudowa ram wyglada duzo lepiej :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adziu111 Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Plandeka jest dla mnie bardziej praktyczna bo mogę sam zdemontować i zamontować ją w miarę szybko i sprawnie, a w mojej branży (opakowania drewniane) nieraz zdarzy się, że będę musiał ją ściągać do transportu. Co do zimy to w sumie nie zastanawiałem się głębiej nad tym co napisałeś ale będę starał się robić to tak aby nie odpinać jej na mrozie tylko ewentualnie w ciepłych pomieszczeniach, co z tego wyjdzie sam się przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Chyba nie przemyślałeś zakupu albo nie przejrzałeś dobrze oferty lub nie przeczytałeś dobrze tematu. To co kupiłeś jest najbardziej uciążliwe i awaryjne. Jest jeszcze w ofercie tej firmy Trifecta, której demontaż trwa nie więcej niż 1 minutę, a otwarcie niecałe 10 sek. Zdecydowanie bardziej przyjazna. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 TILT-a zapinasz i odpinasz tak samo, do tego moze calosc podniesc na silownikach, i zdemontowac bez odpinania calosc w 15 s 8-) Tak czy inaczej wybrał najgorzej jak mógł, ale mimo to życzę zadowolenia, bo wyboru dokonał więc nie ma wyjścia. :twisted: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adziu111 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 faktem jest ze zakupu dokonalem, zwrotu juz nie bedzie to jakos sie przemecze. Moze i szkoda ze dopiero po fakcie sie dowiedzialem, no ale to nie jest napewno moj ostani pickup w zyciu ;-) wizualnie jak na nia patrze to jestem zadowolony :-) dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 wizualnie jak na nia patrze to jestem zadowolony dobre i to ... a pewnie, że dobrze wygląda, bo wygląda tak samo jak Trifecta i Tilt. :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi