przemo18 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam W pracy jeżdżę Fordem Rangerem XLT z 97 roku (2.3 benz. 100km) i dostałem polecenie "odpicowania" tego autka ;) chciałem zacząć od felg (im większe tym lepsze) tylko nie mogę dojść do tego jaki mam rozstaw śrub w nim. Poszperałem w sieci i wszędzie piszą, że standard ma 6 śrub, a problem w tym że u mnie jest 5 :/ Może ktoś z was będzie wiedział o co w tym chodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 przemo18, chyba tak jak jeep tzn. 5x114.3 ... jak kupowałem do ZJota używane fele z oponami to sprawdziący mówił ze koła pochodzą z forda rangera Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi