wilczysław Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Witam Jak w temacie szukam wszelkich informacji odnośnie nawiewów w dodge ram 1500 2002r. Usiłuje naprawić nawiewy, od strony pasażera nawiewa tylko ciepłe powietrze (klimatyzacja z tej strony nie chłodzi) a za to od strony kierowcy klimatyzacja działa ale jak dam ogrzewanie na max to nie grzeje za bardzo. Reasumując od strony kierowcy cienko grzeje ale chłodzi a pasażera dobrze grzeje ale nie chłodzi. Może ktoś wie czym to może być spowodowane? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodano Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Pozapychane kanały, połowe dechy trzeba zwalić, roboty na cały dzień Quote Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruum Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Zajżyj do PW Quote Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilczysław Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 Tego się właśnie spodziewałem że sporo zajęcia będzie. Bruum niestety link jest martwy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruum Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Bruum niestety link jest martwy. To podaj maila Quote Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
drug Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 ... a to co jakaś tajemnica jest w tym linku? To po co to forum? Trzeba było mu wysłać to na PW i nie uświadamiać reszty, że masz coś takiego, ale nie masz ochoty się dzielić. :pala: Quote Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruum Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Trzeba było mu wysłać to na PW 9mb przejdzie? a to co jakaś tajemnica jest w tym linku Chyba żadna. Ale różne acty pity wielkie braty a ja jestem biedny żuczek i na karmienie papug mnie nie stać. ale nie masz ochoty się dzielić no jak się nie chcę podzielić jak chcę, hę? Inaczej bym nie zaczepiał. Ciebie też drug poczęstuję jeśli życzenie wyrazisz. Quote Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
drug Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Chyba żadna. Ale różne acty pity wielkie braty a ja jestem biedny żuczek i na karmienie papug mnie nie stać. No to ja powinienem już dawno odsiadywać wyrok za to co piszę na różnych forach. :lol: Jakby mieli zamykać to by pół Polski siedziało w pasiakach za chomikuj.pl itp. :-P Quote Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruum Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Jakby mieli zamykać to by pół Polski siedziało w pasiakach za chomikuj.pl Ale po co zaraz pół, ktoś musi swoją pracą/podatkami bandę utrzymywać. Ale jak się który wychyli to gotowe paragrafy i dowody są. O to tu chodzi. Reasumując, chętnie dopomogę ale "z taka pewną nieśmiałością". Quote Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
drug Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 As you wish ... 8-) Quote Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilczysław Posted July 19, 2012 Author Report Share Posted July 19, 2012 Bruum wysłałem ci maila na pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruum Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Oki. Się rąbnąłem, waży toto prawie 70mb, trza dzielić. Quote Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdoc Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Dropbox - taki wirtualny pendrive. http://db.tt/Idxf4dQs Jeśli ktoś zainstaluje z tego linka - stanę się szczęśliwym posiadaczem dodatkowego miejsca ;-) Quote Jeep V8 WJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercg Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Oki.Się rąbnąłem, waży toto prawie 70mb, trza dzielić. najprosciej pusc przez skype , bo chyba kazdy to ma :mrgreen: Quote dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodano Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 najprosciej pusc przez skype , bo chyba kazdy to ma Albo http://www.speedyshare.com/ Quote Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruum Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 najprosciej pusc przez skype , bo chyba kazdy to ma Albo http://www.speedyshare.com/ O! Popatrz-to już tam było, wiesz? http://speedy.sh/hjNN6/99-01-Dodge-Ram-Service-Manual.rar :kasztan: Quote Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodano Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 O! Popatrz-to już tam było, wiesz? He nie wiedziałem, zbieg okoliczności :shock: Quote Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilczysław Posted July 20, 2012 Author Report Share Posted July 20, 2012 Dzięki wielkie już ściągam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts