Endrju84 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam wszystkich forumowiczów ... jeszcze nie mam sowjego pick-up`a ale zamierzam to zmienić w niedalekiej przyszłości :) Andrzej Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darus0 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Witamy!!! Cytuj Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r Jeep Grand Cherokee 5,2 97r Chrysler T&C 3,8 05r 501788039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Witaj Andrzeju. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Powitać. Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Hejooo!! Czyżby Jeep okazywałby się za mały :lol: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Czyżby Jeep okazywałby się za mały :lol: ? Taka kolej rzeczy :-D Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Jonko napisał/a:Czyżby Jeep okazywałby się za mały ? Taka kolej rzeczy To u mnie było odwrotnie : ) Po tym jak RAM okazał się za szeroki na leśne dróżki kupiliśmy WJ 4.7, gabaryty idealne a tak na marginesie to jest niezła maszynka, zdolności terenowe na wysokim poziomie a kąty natarcia i zejścia lepsze jak w RAMie ze względu na to, że jest sporo krótszy : ) Niech kolega pokaże swojego Jeepka : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Wielkie dzięki za miłe przyjęcie :) Jonko, żep u mnie ma dożywocie :) ma jeszcze rosnąć :mrgreen: a tu moja żepa po ostatnim weekendzie :mrgreen: : Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Troszku się przybrudził :-D Widzę, że nie masz tablicy rejestracyjnej z przodu, policja się nie czepia ? Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 kondzio93r, akurat tego dania ją wyrawałem na podeździe... zdjęcie zrobione tuż przed urwaniem blachy :) ale ją znalałem i do końca dnia już jeżdziłem z tablicą w bagażniku :mrgreen: Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Witka!!! Jepek troszku brudny, ale przecież o to kaman. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Troszku się przybrudził :-D Widzę, że nie masz tablicy rejestracyjnej z przodu, policja się nie czepia ? ja jezdze od roku bez tablicy z przodu moim SSmanem i poki co napotkalem przeciwnosci na przegladzie z tego faktu :>...witam i oby byl jakis fullsize w garazu :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi