v8city Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Koleszka wziął furkę bo coś tam kręcił. Dziś przesłał mi linka : ) wyszło fajnie ! : ) http://massdnm.com/ Podobno będzie kontynuacja ( jak ogarnę rozwalony immobiliser albo cholera wie co - o tym w poście - elektryka;) ) Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 american stajla :up: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 podoba mi się ! Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Dobre :luz: Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Hehehehe a ja wiem nawet na którym to było dachu :-) Byłem tam gdy to kręcili. Nawet zostawiłem chyba ulotkę albo wizytówkę dla kierowcy rama. Ale go katowali, paleńsko gumy itp. Żartuje, delikatnie się z nim obchodzili ;-) Ps. W tym samym czasie była tam sesja jakiejs pani w bardzo obcisłych spodniach może też masz linka :-D Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi