adamsolberg Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Witam Panowie! Po zakupie F150 4.6 XLT z 2001 roku robię przegląd (wymiana wszystkich płynów, oleje, filtry, klocki) i wyszły dziwne rzeczy. Ford ma napęd 4x2, ale skrzynia jest od 4x4 fabrycznie, inne klocki, jeszcze parę drobiazgów innych. I w hurtowni z częściami do amerykańców stwierdzili, że to najprawdopodobniej jest jeden z tych robionych dla biura sheriff'a. Spotkali już takie autko u siebie i było to samo z dopasowaniem części. Sprawdzili i tamten był ,,poszeryfowy". A u mnie wychodzi to samo. Też rzekomo mocniejsza skrzynia od 4x4, wzmocniony napęd (o dziwo tylko na tył jak na auto do takiej pracy)... Jeśli to prawda wygląda na to, że mój egzemplarz pilnował gdzieś na countryside porządku i woził funkcjonariuszy po pączki. Co o tym sądzicie? Da się to gdzieś sprawdzić/potwierdzić? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Może by spróbować sprawdzić vin coś na pewno się znajdzie. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Daj VIN to Ci powiem z czym Twój eF wyjechał z fabryki ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsolberg Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Po Vinie doszesłem tylko do informacji o silniku, napędzie, miejscu montażu w Norfolk w Virginia. [ Dodano: 2012-06-29, 15:06 ] Pisząc ,,po vinie'' miałem oczywiście na myśli numer VIN a nie, że po pijaku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Po Vinie doszesłem tylko do informacji o silniku, napędzie, miejscu montażu w Norfolk w Virginia. Ty tylko zdekodowałeś vin, a my chcemy sprawdzić go bardziej dogłębnie np. na Carfax. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Po Vinie doszesłem tylko do informacji o silniku, napędzie, miejscu montażu w Norfolk w Virginia. [ Dodano: 2012-06-29, 15:06 ] Pisząc ,,po vinie'' miałem oczywiście na myśli numer VIN a nie, że po pijaku ;-) Mało, mało... :-) Dużo więcej ciekawych rzeczy można się dowiedzieć ;-) Podeślij tego VINa na priv jak nie chcesz upubliczniać... Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsolberg Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 japacz, PW :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 japacz, PW :idea: Poszło info ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsolberg Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 :-) Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi