piosli86 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 planowany termin: wrzesień miejsce: Kroczyce atrakcje: JASKINIE- zwiedzanie dla chętnych JEŹDZIECTWO- w okolicy jest masę szkółek i stadnin godzina w granicach 30pln PRZEJAZDY na Quadach- zobaczę jeszcze ile dam rade zorganizować bo jak narzazie są 2 WSPINACZKA na pobliskich skałkach no i oczywiście JAZDA W TERENIE roadbookiem poza tym GRILL lub OGNISKO no i oczywiście zabawa do rana :twisted: zakwaterowanie: Gospodarstwo Agroturystyczne zajazd Magda (polecam) Hotel Ostaniec *** AD 1. no i teraz panowie i panie pytanie do was czy sa chętni na spotkanie termin zawsze można dostosować aby wszystkim pasowało ceny noclegów również (najtańsze schronisko GOPR-u 20pln za noc o ile chcecie się poczuć ponownie jak na zielonej koloni ;-) ) AD 2. jezeli sa propozycje na jeszcze jakieś zabawy plenerowe prosze zglaszac bo jestem w stanie prawie wszytko zorganizowac (paintball, bungee, zejscie do podziemnych grot, pokaz rycerski itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Jeszcze jakiś pomysł jak ktoś przyjedzie z małym dzieciakiem i jest pełna ;-) opcja Cytuj http://img379.imageshack.us/img379/9164/aparat028mf3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Wodzu - popieram. Mnie się dopiero co potomek urodził i raczej go nie zabiore ale jest jeszcze jeden co nie odpusci. Ja ogólnie jestem zainteresowany tylko zobaczymy jak czas i praca pozwoli. A miejsce odpowiada mi bardzo bo mam tylko 1,5 - 2 h dojazdu Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz W Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witam. Oczywiście jestem za!Odpadają mi tylko terminy 11-13 i 18-20. przez te dwa weekendy jestem nie dostępny. Mam pytanko: Psa można tam zabrać ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norick Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 hm wrzesień ...chętnie ale ja bez żadnych atrakcji...nie chcę niczego nawet noclegu. Chętnie przyjade sfraternizuję się. Spać moge na pace.Sprawdzę grafik w pracy jak mi weekendy wypadają i edit ten pracuję, następny wyjeżdżam i jeszcze nastepny znów w pracy. Także nie sądze bym był sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Witam bardzo chętnie wjadę tu i tam moim autkiem. Jeżeli to oczywiście aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 oczywiście z rodzinką :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Proponuję ożywić temat zlotu na Jurze - o ile Piosli86 nadal wyraża chęć organizacji. Może uda się coś zrobić na legalu w terenie - zeby nas nikt nie scigał. Jest jeszcze dosyć ciepło i mogłoby być fajnie. Jezeli nie teraz to chyba dopiero jak porządnie snieg popada :twisted: Sa chętni do udziału i organizacji ??????????? Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Ja sie pisze z chęcią tym bardziej ze jura to fajne tereny. Podobno w Biskupicach to gdzieś koło częstochowy jest teren piaskowni gdzie maja powytaczane jakieś szlaki nigdy tam nie byłem ale z chęcia bym popróbował sił w takim terenie. Pozdrawiam Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Ja też !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi